FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Znani termini tekem do 31. kola

Domžalski nogometaši se že zavzeto pripravljajo na sobotni obračun z Olimpijo, ki se bo v Športnem parku začel ob 14:45 uri. Z dvobojem 24. kola Prve lige Telekom Slovenije bodo rumeni vstopili v zadnjo tretjino letošnje sezone, v kateri bodo nato odigrali še dvanajst obračunov. 

nkd 15

Po lokalnem derbiju z Ljubljančani se bodo varovanci Simona Rožmana nato podali na gostovanje v Celje, kjer se bodo s tamkajšnjim prvoligašem pomerili v soboto, 6. aprila, ob 19. uri. Sledi edina domača tekma v mesecu aprilu - v sredo, 10., bodo ob 18. uri rumeni gostili Triglav. Nato bodo na sporedu tri zaporedna gostovanja - v Mariboru (sobota, 13.4., ob 16:45), Krškem (ponedeljek, 22.4., ob 18:00) in v Velenju (sobota, 27.4., ob 15:00). Na prvomajsko sredo v Domžale nato prihaja Mura (ob 14:45), tri dni kasneje sledi še dvoboj v Kidričevem, kjer se bodo Domžalčani pomerili z Aluminijem (ob 17:00). 

Celoten razpored tekem najdete tukaj.

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani bmcound  chio logo jpg RGB