FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Na sporedu obračun s Celjem

Pred domžalskimi nogometaši je nova zahtevna naloga. V  boj za nove točke se bodo rumeni podali v soboto, njihov tekmec v 25. kolu Prve lige pa bo ekipa Celja. Tekma se bo na Stadionu Z'Dežele pričela ob 19. uri.

nkd 1

S Celjani so se Domžalčani v tej sezoni pomerili že dvakrat, obe srečanji pa sta se končali brez zmagovalca. Prvi medsebojni obračun, ki je bil odigran v 7. kolu, se je v Celju končal brez zadetkov, drugi pa s po enim zadetkom na vsaki strani. Skupno smo se s Celjani pomerili na 76 obračunih in ob tem zbrali 30 zmag. Na 25 medsebojnih dvobojih zmagovalca ni bilo, 21-krat pa je bila uspešnejša ekipa Celja.

V tej sezoni so Domžalčani na 24 tekmah zbrali 9 zmag, sedem remijev, osemkrat pa je bila uspešnejša nasprotna ekipa. Omenjeni izkupiček nam je prinesel 34 točk, ob tem smo dosegli 46 zadetkov, prejeli pa smo jih 35. Na vrhu klubske lestvice strelcev ostaja napadalec Shamar Nicholson, ki je v sezoni dosegel osem zadetkov, šest pa jih je dosegel kapetan Senijad Ibričić. Naš tokratni nasprotnik ima enako število točk, ob tem je Celje doseglo 32 zadetkov, prejeli pa so jih 35. V zadnjem kolu so sicer rumeni izgubili z Olimpijo, Celjani pa se v tokratni dvoboj podajajo z izhodiščem osvojene točke na gostovanju v Mariboru. 

Trener Simon Rožman tokrat ne more računati na Amedeja Vetriha, ki bo zaradi prejetega rdečega kartona proti Olimpiji počival na prihodnjih dveh tekmah. V moštvo se po prestani kazni vrača Gregor Sikošek, sicer pa ima domžalski strateg še vedno kar nekaj težav zaradi poškodb in bolezni. Na tekmi z Olimpijo je zaradi poškodbe stegenske mišice manjkal Dejan Lazarević, v enem izmed dvobojev pa jo je proti Ljubljančanom nesrečno skupil branilec Tilen Klemenčič, ki je zelenico na nosilih zdravniške službe zapustil predčasno. 

Vlogo glavnega sodnika na sobotni tekmi bo opravljal David Šmajc, pri tem pa bo računal na svoja pomočnika Davida Gabrovca in Miho Kalana. Delegat tekme bo Emil Šturm.

 

 

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani bmcound  chio logo jpg RGB