FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Sledi dvoboj z Muro

Mesec maj bodo domžalski nogometaši odprli z domačim dvobojem proti Muri, proti kateri bodo rumeni lovili nove izredno pomembne točke v boju za Evropo. Srečanje 30. kola Prve lige Telekom Slovenije se bo v Športnem parku Domžale jutri začelo ob 14:45.

nkd 10 rom

Po uspešnih igrah v zadnjem času je vzdušje v moštvu razumljivo zelo dobro, dodatno motivacijo pred jutrišnjim dvobojem pa nam daje še velika želja, da proti Muri iztržimo nov pozitiven rezultat. Čaka nas izredno zahtevno srečanje, v katerem bo pomembna taktična disciplina, maksimalno odločen pristop in seveda tudi optimalna dnevna forma. Muro dobro poznamo, vemo, od kod preti največja nevarnost. Biti bomo morali zelo agresivni v vseh conah, še posebej pri pritisku na njihovo zadnjo linijo, hkrati pa je treba paziti, da ob morebitni izgubljeni žogi ne preidejo v hiter protinapad. V napadu je naš cilj znan, z napadalno igro želimo priti do čim večjega števila priložnosti,“ pred dvobojem z Muraši poudarja branilec Matija Rom, ki je v tej sezoni eden najbolj standardnih nogometašev naše zasedbe. Produkt domžalske nogometne šole je doslej vknjižil že dvajset nastopov, v spomladanskem delu se lahko denimo pohvali z maksimalno minutažo.

Dvakrat je 20-letni nogometaš nastopil tudi proti Muri, s katero se bodo rumeni v prvoligaški konkurenci pomerili še četrtič. Dva obračuna sta se doslej končala brez zmagovalca, enkrat so bili uspešnejši Prekmurci, ki so sicer eno izmed štirih moštev, ki jih v zadnjem delu sezone čaka ogorčen boj za uvrstitev na tretje oziroma četrto mesto. V najboljšem položaju v tej misiji se trenutno nahajajo Domžalčani, ki imajo na svojem kontu 46 točk, z identičnim izkupičkom šestih točk manj pa se lahko pohvalijo nogometaši Mure, Aluminija in Celja. 

Vseskozi že poudarjamo, da bo na koncu štela vsaka točka in prav s to mislijo se podajamo v vsako tekmo. Vsi dvoboji bodo pomembni, sploh pa medsebojni z neposrednimi tekmeci za Evropo, kar Mura nedvomno je. Mesec, ki je pred nami, bo zelo naporen, a smo dobro pripravljeni na ritem tekem. Vsi, ki bomo dobili priložnost bomo dali vse od sebe, da na koncu uresničimo naš skupen cilj,“ še dodaja član mlade slovenske reprezentance.

Besedilo: Alen Obrez
Foto: Lado Vavpetič

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani bmcound  chio logo jpg RGB