FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Branko Ilič novi član rumenih

Nogometaši Domžal so se že vrnili na zelenico in pričeli s pripravami, klubska pisarna pa nadaljuje z grajenjem ekipe za prihajajočo sezono. Kot drugi novinec v rumenem dresu je osrednji branilec Branko Ilič, s katerim smo podpisali enoletno pogodbo. 

 nkd ilic

“Z Brankom smo bili v kontaktih že pozimi, a finančno nismo mogli konkurirati ponudbi iz Danske. Sedaj se je situacija spremenila, Branko si je zaželel vrnitve domov in izjemno veseli smo, da bo bogato športno zgodbo ponovno pisal v rumenem dresu, v katerem mu je uspel največji preskok v karieri, saj je se preko NK Domžale prebil tako v državno reprezentanco, kot v La Ligo. Verjamem, da lahko z bogatimi izkušnjami tako iz domačih zelenic, kot iz tujine, skupaj z ostalimi izkušenejšimi igralci to ekipo pripravi na največje in najpomembnejše tekme, ki nas takoj čakajo v Evropi. Obenem smo prepričani, da lahko v našo igro prinese konstantnost, ki nam je v preteklosti manjkala za preboj na domači sceni,” je ob podpisu pogodbe z Iličem dejal športni direktor Matej Oražem. 

Ilič je domžalski dres nosil že v šampionski sezoni 2006/07 in z ekipo osvojil naslov državnih prvakov. Dobri nastopi v omenjeni sezoni so mu zagotovili prestop v španski Betis, od tam pa ga je pot vodila še v ruski ekipi Moskau in Lokomotiv Moskva, ciprski Anorthosis, izraelski Hapoel Tel Aviv, srbski Partizan, kazakstansko Astano, japonsko Urawo, ljubljansko Olimpijo in danski Vejle. 

“Veselim se ponovne vrnitve v Domžale. Od mojega zadnjega nastopa za klub je sicer minilo že nekaj časa, vendar sem vsa leta spremljal ekipo, zato vem, kaj se tukaj dogaja in kako kvalitetno delo opravljajo. Ekipa bo tudi letos ciljala visoko v vseh tekmovanjih, v katerih bo nastopila, in prepričan sem, da lahko k moštvu s svojimi izkušnjami doprinesem veliko nogometnega znanja,” je ob pridružitvi Domžalam dejal 36-letni osrednji branilec. 

“Domžale so bile zame izjemna odskočna deska. Tu sem bil v tistem času v karieri, ko sem začenjal svojo nogometno pot in si s prikazanim v rumenem dresu zagotovil prestop v tuje klube. Vsekakor se moram za to zahvaliti prav Domžalam, pa tudi dejstvo, da so mi sedaj ponudili še eno priložnost, je zame izjemna nagrada. Vsekakor se novih izzivov v  mestu ob Kamniški Bistrici že močno veselim. Verjamem, da se bomo s pomočjo odličnega trenerskega štaba dobro pripravili na prihajajočo sezono in si postavili visoke cilje - tako v evropskih tekmovanjih, kot v Prvi ligi. Močno pa upam, da nam jih bo tudi uspelo izpolniti," je zaključil Ilič. 

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani bmcound  chio logo jpg RGB