FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Slobodan Vuk in Matej Podlogar podaljšala pogodbi

Klub se je za podaljšanje pogodbe dogovoril z dvema izjemno pomembnima členoma našega igralskega mozaika. Enoletno podaljšanje pogodbe sta sklenila napadalca Slobodan Vuk in Matej Podlogar. 

nkd 10 vuk 

“Po koncu lanske sezone sem se pogovoril tako s trenerjem Simonom Rožmanom, kot s športnim direktorjem Matejem Oražmom. Skupaj smo prišli do dogovora, da bi bilo podaljšanje pogodbe zame najbolj optimalna poteza. Oba sta povedala, da sta bila z mojimi igrami v minuli sezoni zadovoljna, kar so v klubu pokazali z novim enoletnim dogovorom, za kar se obema zahvaljujem. Nova pogodba zame pomeni nagrado in potrdilo, da sem na pravi poti, zato bom tudi v prihajajoči sezoni na igrišču skušal dati vse od sebe,” je po podpisu pogodbe dejal Vuk. 

29-letnik je dobro strelsko formo v minuli sezoni potrdil s sedmimi zadetki, a bolj kot končane sezone se veseli prihajajoče. “Res smo v drugem delu pokazali neko konstantno in dobro igro, kar je bil naš cilj. Vedeli smo, da bo težko, vendar se nikoli — niti ob rezultatskem zaostanku — nismo predali. To se nam je obrestovalo, saj smo se z dobrimi igrami v spomladanskem delu že pripravljali na prve izzive nove sezone. Vedno poudarjamo, da je potrebno imeti visoke cilje in vem, da bo tako tudi tokrat. Verjamem v to, da bomo z dobro pripravljenim moštvom lahko ne le dosegli svoje cilje, pač pa naredili tudi presežek. Bodisi v evropskih tekmovanjih ali pa v domačem prvenstvu, naša naloga bo vedno pokazati svoj maksimum, v kar pa ne dvomim. Resda nas čaka še nekaj tednov do prve prave tekme, vendar se po tem krajšem počitku novih dvobojev resnično že veselim,” je še dodal Vuk.

nkd 1 podlogar 

Za podaljšanje pogodbe se je odločil še en napadalec. Tako kot Vuk bo tudi Matej Podlogar v Domžalah ostal še eno leto. “Po nekaj letih spet izjemno uživam v nogometu. Vem, da imam v Domžalah izjemne pogoje za napredek in tu se tudi odlično počutim. Moštvo se med seboj res dobro razume, smo prava ekipa, kar tudi pripomore k dobremu počutju. K slednjemu pa so v spomladanskem delu lanske sezone doprinesle tudi naše dobre predstave, kar je tudi eden izmed razlogov, da sem se odločil za podaljšanje,” je svojo odločitev, zakaj bo v prihodnji sezoni ponovno oblekel rumeni dres, opisal Podlogar. 

29-letni napadalec je v minuli sezoni dosegel pet zadetkov. Še bolj ga je veselilo to, da je ekipa v drugem delu prvenstva pokazala kontinuiteto v igri, kar bo po Podlogarjevem mnenju ključ do uspeha tudi na prihajajočih izzivih. “Vemo,, da se na treningih dela izjemno kvalitetno. Vsak člen moštva se trudi po svojih najboljših močeh. Izjemno pomembna bo dobra priprava, saj nas čaka nekaj zahtevnih preizkusov, vendar smo prepričani, da s tako dobrim delom, kot nam ga namenja naše strokovno vodstvo, rezultati ne bodo izostali. Ob tem bi se tudi zahvalil trenerskemu štabu, trenerju Simonu Rožmanu in vsem njegovim pomočnikom, pa tudi ostalim članom kluba, ki so mi po predstavah v zadnji sezoni zaupanje izkazali s podaljšanjem pogodbe. Vsekakor komaj čakam, da omenjeno zaupanje upravičim in da se z ekipo znova začnemo boriti za najvišja mesta, kar bo tudi v prihodnji sezoni naš cilj,” je še dodal Podlogar. 

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani tus logobmcound  chio logo jpg RGB