FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

UEL: V prvem krogu proti Balzanu, znani tudi morebitni tekmeci v drugem

Žreb je določil – v prvem krogu kvalifikacij za evropsko ligo se bodo domžalski nogometaši pomerili z malteškim moštvom Balzan FC. V primeru uspeha jih nato v drugem krogu čaka švedski Malmö ali zmagovalec dvoboja med ekipama Ballymena United (S. Irska) in NSÍ Runavík (Ferski Otoki).

Ozadje

Izmed šestih možnih tekmecev, ki so bili določeni v preliminarni razdelitvi, je ples kroglic v švicarskem Nyonu odločil, da bomo v prvem krogu potovali na Malto.

Vsako moštvo, ki nastopa na evropskem nivoju, ima kakovost, tako velja tudi za ekipo Balzana. Tekmeca zaenkrat še ne poznamo, a se bomo nanj seveda maksimalno pripravili. V prvi vrsti je pomembno, da naše vsebinske zahteve v teh tednih priprav spravimo na najvišji možen nivo in da prvo tekmo pričakamo v najboljši možni formi,“ je po žrebu dejal trener Simon Rožman, ki bo skupaj s sodelavci že v prihodnjih dneh začel z zbiranjem informacij o tekmecu.

Današnji žreb je z zanimanjem pospremil tudi kapetan Senijad Ibričić, ki poudarja, da se moštvo v obe tekmi podaja z jasnim ciljem po napredovanju v drugi krog. “Komaj že čakamo, da se tekmovalna sezona začne. V Evropi si znova želimo narediti dober rezultat, na tej poti pa nas najprej čaka moštvo Balzana. Prepričan sem, da se bomo na tekmeca dobro pripravili in da bomo na koncu mi tisti, ki bomo napredovali v drugi krog. Bo pa vsekakor pomembno, da bomo na obeh tekmah od prve minute maksimalno zbrani in pripravljeni.“

Besedilo: Alen Obrez

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani bmcound  chio logo jpg RGB