FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Pogodbi za obetavna najstnika Repasa in Makovca

Nadaljujejo se kadrovske aktivnosti pred novo sezono. Z veseljem sporočamo, da sta profesionalni pogodbi v minulih dveh podpisala dva zelo obetavna produkta domžalske nogometne šole Žiga Repas ter Ivan Makovec. Oba bosta v rumenem ostala vsaj do konca maja 2021.

repas makovec

Gre za dva izmed fantov iz lokalnega okolja, ki jim želimo posvečati posebno pozornost. Zato me toliko bolj veseli, ko nam skupaj uspe in ko ti fantje dosežejo želeno raven kakovosti, da lahko nanje računamo tudi v prvi ekipi. Oba sta zelo obetavna, pridno delata in sta že vrsto let med nosilci svoje generacije. Predvsem Žiga je v zadnjih mesecih tudi v okviru članske ekipe dokazal, da se v njem skriva velik talent, ki bi ga morda utegnil že v tej sezoni prikazati tudi na prvoligaških zelenicah, kjer je tudi uspešno debitiral v pravkar končani sezoni,“ je ob sklenitvi pogodb z obema mladeničema dejal športni direktor Matej Oražem.

Žiga Repas, sicer ofenzivni zvezni nogometaš, se je ljubiteljem prvoligaškega nogometa že predstavil na tekmi 35. kola PLTS, ko je uspešno debitiral v Kranju, v tem pripravljalnem obdobju pa že od prvega dne vadi skupaj s prvim moštvom. 18-letni Domžalčan, sicer brat odličnega nogometaša Jana Repasa, ki se je pred dvema letoma iz našega kluba preselil v francoski Caen, bo imel tudi v naslednji sezoni pravico nastopa za mladinsko moštvo. Enako velja tudi za obetavnega branilca Ivana Makovca, ki je prav tako z našim klubom sklenil novo pogodbo. Zanimivo, tudi priimek Makovec ima dva predstavnika v našem klubu, saj v dresu kadetske ekipe nastopa Ivanov brat Nik. 

Žiga in Ivan sta v tej sezoni kot člana mladinskega moštva prišla do naslova državnih prvakov, skupaj s svojimi soigralci pa sta se prebila tudi do finala mladinskega pokala. V prihodnji sezoni ju tako čaka nastopanje v mladinski ligi prvakov. 

Rumenega članskega dresa pa v prihodnje ne bosta več nosila vratar Miha Tetičkovič in napadalec Nermin Haljeta, s katerima smo se sporazumno dogovorili za prekinitev pogodbe. Obema se zahvaljujemo za njun odnos in prizadevno delo v Domžalah, v nadaljevanju kariere pa jima želimo veliko uspehov.

Besedilo: Alen Obrez
Foto: Lado Vavpetič 

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani bmcound  chio logo jpg RGB