FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Žan Žužek odhaja v Koper

Kadrovske aktivnosti se nadaljujejo, tokrat z novim odhodom. Domžalskega dresa v prihodnje ne bo več nosil vezist Žan Žužek, ki bo odslej nastopal v dresu drugoligaša iz Kopra.

27 veselje va20170720

Rad bi se iskreno zahvalil vsem trenerjem, pod vodstvom katerih sem nastopal v sedemnajstih letih mojega igranja v Nogometnem klubu Domžale. Vesel in ponosen sem, da sem bil del tega kluba, ob tem pa gre zahvala tudi vsem soigralcem, zaposlenim in vodstvu Domžal, s katerimi smo pisali lepe zgodbe in nanizali nekaj izjemnih uspehov. Prišel je čas, da naredim nov korak v svoji karieri, vsem v klubu pa želim veliko sreče in čim več izjemnih dosežkov tudi v prihodnje,“ je ob selitvi na Primorsko dejal 22-letni Domžalčan, ki je skozi vso svojo kariero del našega kluba. Prve nogometne korake je Žužek naredil že pri petih letih, se nato prebil skozi vse mlajše selekcije, v članski ekipi pa skupno zbral 79 uradnih nastopov in dosegel pet zadetkov.

“Žan je pri nas preživel celotno dosedanjo kariero in v rumenem dresu okusil mnoge lepe trenutke. V zadnjem letu ni igral toliko, kot bi si oboji želeli, zato je bilo slovo v tem trenutku najboljša možnost. Za doprinos v vseh teh sezonah se mu ob tej priložnosti iskreno zahvaljujemo in mu v nadaljnji karieri želimo vse dobro. Vedno bo ostal otrok našega kluba in del rumene družine,“ pa je ob slovesu Žužka dejal športni direktor Matej Oražem.

Besedilo: Alen Obrez
Foto: Lado Vavpetič 

 

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani tus logobmcound  chio logo jpg RGB