FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Andraž Žinič s prvo profesionalno pogodbo

Še en kadrovski pogled v prihodnost. Prvo profesionalno pogodbo je v teh dneh po Žigi Repasu in Ivanu Makovcu sklenil tudi mladi in obetavni branilec Andraž Žinič, sicer še en produkt našega Mladinskega nogometnega centra.

nkd 12 zinic

Zelo sem vesel, da sem s klubom, del katerega sem že skoraj desetletje, v njem pa je nastopal tudi moj oče, sklenil svojo prvo profesionalno pogodbo. Počutim se odlično, ponosen sem, da sem dobil možnost nadaljevati svoj nogometni razvoj v Domžalah. V prihodnosti si želim čim bolj uživati ob igranju nogometa, predvsem pa s svojim delom in igrami upravičiti zaupanje kluba. Upam na čim manj poškodb in seveda veliko dobrih in uspešnih predstav naše ekipe,“ zadovoljstva ni skrival 20-letni bočni nogometaš, ki je po končanem mladinskem stažu lansko sezono kot posojen nogometaš izkušnje nabiral pri drugoligašu iz Doba. Mladi nogometaš sicer prihaja iz Žej pri Komendi, kjer je tudi začel svojo nogometno pot, v Domžale pa se je preselil pri enajstih letih. 

Andraž si je s trdim delom in odličnim odnosom nedvomno prigaral ta pomemben korak v njegovi karieri. Po težki poškodbi v mladinskem obdobju se je lani odlično vrnil in odtlej nenehno napredoval. Izjemno nas veseli, da je vodilo mnogim našim mladim nogometašem, ki se bodo v prihodnje prebijali skozi zahteven prehod iz mladinske v člansko ekipo. Hkrati je dokaz, da smo naše sodelovanje z NK Roltek Dob, kjer je nabiral prepotrebne izkušnje, dobro zastavili in da to sodelovanje že prinaša konkretne rezultate. Mnogi ljubitelji našega kluba se bodo spomnili, da je bil uspešen igralec Domžal v preteklosti tudi Andražev oče Igor, zato gre v tem pogledu še za toliko bolj poseben dogodek,“ poudarja športni direktor Matej Oražem, ki je z 20-letnim Žiničem sklenil dvoletno pogodbo.

Besedilo: Alen Obrez

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani bmcound  chio logo jpg RGB