FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Deveterica Domžalčanov znova v rumenem

Po uspešno opravljenih nalogah v barvah reprezentanc Slovenije in Estonije se deveterica Domžalčanov pred zaostalo tekmo z Muro vrača na treninge prvega moštva.

SappinenKait

V preteklih dneh so Sven Karič, Matija Rom, Janez Pišek, Jošt Urbančič, Žiga Repas, Benjamin Markuš, Tamar Svetlin, Rauno Sappinen in Mattias Kait bili zaradi reprezentančnih obveznosti odsotni.

Karič, Rom in Pišek so barve Slovenije zastopali v selekciji U21, ki se je v dvoboju z vrstniki Francije zaključil brez zmagovalca. V Ljudskem vrtu je bilo 2:2.

Urbančič, Repas, Markuš in Svetlin so se v sklopu mednarodnega prijateljskega turnirja pomerili s Francijo, Rusijo in Hrvaško. Prvo srečanje reprezentanc do 19 let se je zaključilo z minimalno zmago galskih petelinov, v dvoboju z Rusi je Slovenija iztržila remi z 2:2, južne sosede pa so izbranci Agrona Šalje na krilih Jošta Urbančiča in Žige Repasa, ki je zadel dvakrat, po preobratu ugnali s končnih 3:4.

Sappinen in Kait sta med tem v kvalifikacijah za evropsko prvenstvo nosila dres Estonije, ki je morala premoč priznati Belorusiji in Nizozemski. Prvi dvoboj se je zaključil z 1:2, drugi pa 0:4. Kait je obe srečanji odigral v celoti, Sappinen je v zaključku tekme v obeh primerih v igro vstopil s klopi za rezerviste.

Besedilo in foto: Nejc Berce

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani bmcound  chio logo jpg RGB