FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Senijad Ibričić najmanj do 2024!

Le dan za tem, ko je s svojim 33. zadetkom v dresu Domžal poskrbel za zmago nad ljubljansko Olimpijo, je kapetan Senijad Ibričić podpisal svojo najdaljšo pogodbo v karieri! Ponosen član rumene družine ostaja najmanj do leta 2024!

Ibricic2024

Izkušeni vezni nogometaš, ki je rumeno družino okrepil pred dvema letoma in pol, bo ob Kamniški Bistrci nastopal tudi v prihodnjih sezonah! Ibričić je v dosedanjem obdobju v vseh tekmovanjih zbral devetindevedeset nastopov, med strelce se je vpisal triintridesetkrat, zabeležil pa je tudi enaindvajset asistenc. Vse od prihoda v Domžale je Ibričić izjemno pomemben člen moštva, kar potrjuje tudi osvojitev naslova za najboljšega igralca Prve lige Telekom Slovenije v sezoni 2017/18.

Senijad Ibričić je ob sklenitivi nove pogodbe povedal: “Podaljšanja sodelovanja sem izredno vesel. Podpisal sem eno najljubših in najdaljših pogodb v karieri in v zadovoljstvo in čast mi je, da mi klub ponuja takšno priložnost. Dejstvo je, da bom tukaj ostal tudi po koncu igralne kariere, tako da se na zimski odmor zagotovo odpravljam najsrečnejši. Tukaj sem že tri leta in v Domžalah gre za veliko stvari, ki mi ustrezajo. Spoznanje, da klub odlično deluje, tako z mladimi kot z nami, malce starejšimi igralci je izjemnega pomena. O klubu mislim samo najboljše, v to pa sem se lahko tudi sam prepričal. Ko je prišla priložnost o podaljšanju sodelovanja smo dogovor podpisali brez oklevanja.”

Prvo kadrovsko novico pred premorom je pospremil tudi športni direktor Matej Oražem: ''Senijad je zadnja leta nas najpomembnejši člen, zato smo si zelo želeli, da sodelovanje podaljšamo. Ko sva prišla do skupnega zaključka, da obstaja interes za sodelovanje tudi po koncu igralske kariere pa je bilo vse skupaj toliko lažje. Kljub temu, da se nam je priključil v zaključku kariere je Senijad hitro postal eden najprepoznavnejših obrazov NK Domžale v naši bogati zgodovini, zato me izjemno veseli, da se bo v Domžalah ustalil in bo tudi po koncu kariere ostal aktivno vpet v delovanje kluba.''

Nadaljeval je: ''Igralska pogodba ga veze še leto in pol, odločitev kdaj bo naredil tranzicijo pa je popolnoma v njegovih rokah. V kolikor se bo počutil dobro in bo verjel, da lahko ekipi pomaga na igrišču, bo z nami tam, nato pa bo okrepil strokovni štab in deloval kot svetovalec za športno politiko kluba,'' je dejal Oražem.

Besedilo in foto: Nejc Berce

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani tus logobmcound  chio logo jpg RGB