FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

''Odlično se je bilo vrniti''

Sredi drugega pripravljalnega tedna so nogometaši Domžal odigrali prvo pripravljalno tekmo. V domačem srečanju so se pomerili s Triglavom iz Kranja, Andrej Razdrh pa je priložnost za igro ponudil kar 24 igralcem.

KaitIIzjava

''V dvoboju z moštvom, ki ga dobro poznamo z ligaških tekem smo se predstavili z dvema različnima enajstericama, vsak igralec pa je odigral 45. minut, kar je v tem obdobju sezone zelo dobrodošlo. Po dolgem času se je bilo odlično vrniti v tekmovalni pogon, sam pa sem v igri zelo užival,'' je uvodoma dejal vezist Mattias Käit, ki je na tekmi s Kranjčani zaigral v prvem delu srečanja.

Od prve minute so ob Käitu na igrišče stopili še Grega Sorčan, Matic Fink, Tilen Klemenčič, Andrija Radovanović, Zeni Husmani, Arnel Jakupović, Matej Podlogar in Slobodan Vuk, ter mladinci Jošt Urbančič, Tamar Svetlin in Miha Vrhovnik: ''Videli smo veliko zadetkov, vendar na koncu smo žal izgubili. Šlo je za prijateljski dvoboj v katerem je nastopilo veliko število nogometašev, toda sam si želim zmagovati tudi takšne tekme,'' je dodal 21-letni članski reprezentant Estonije.

V nadaljevanju srečanja, ki je vseboval kar šest zadetkov, so zaigrali Ajdin Mulalić, Andraž Žinič, Damjan Vuklišević, Sven Šoštarič Karič, Gregor Sikošek, Senijad Ibričić, Janez Pišek in mladinci Tian Pantelić, Benjamin Markuš, Žiga Repas in Mark Čeh, ki se je ob Vuku in Pišku tudi vpisal med strelce.

Domžalčani bodo v aktualnem tednu opravili še tri treninge, prosti nedelji pa sledi zamenjava delovnega okolja: ''S treningi nadaljujemo v petek, nato nas pa čaka odhod v Umag, česar se skupaj s soigralci veselimo. Tam nas ob številnih trening čakajo tudi številni kakovostni pripravljalni nasprotniki, odlične pogoje pa si želimo kar se da dobro izkoristiti za izboljšanje forme posameznika, obenem pa bomo seveda poizkušali zmagati tudi na vsaki izmed pripravljalnih tekem.''

Besedilo: Nejc Berce

Foto: Lado Vavpetič

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani bmcound  chio logo jpg RGB