FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

V Umagu prvič na naravni površini

Domžalski nogometaši so varno prispeli na Hrvaško, kjer so v ponedeljkovih popoldanskih urah opravili tudi prvi trening na naravni površini.

Umag2

Umag je v zimskem obdobju poznan kot prava nogometna oaza, saj se ob tem obmorskem mestecu na spomladanski del sezone vselej pripravlja veliko število ekip z območja Balkana. Letos so rumeni bojevniki v hotelu Melia Coral tako nastanjeni skupaj z nogometaši hrvaške Rijeke, madžarskega Budafokija, srbske FK Inđije, prav tako so tukaj tudi mlajše selekcije NK Brinje Grosuplje.

Rumene bojevnike je po prihodu v bazo, kjer ničesar ne prepuščajo naključju, prvi trening v letošnjem koledarskem letu čakal na naravni površini. Domžalčani so zelenico, ki jim bo služila vse do sobote, premierno preizkusili ob 15.30. Vadba je sicer minila v vetrovnih razmerah, ob 17. uri pa je pod vodstvom kondicijskega trenerja Jana Koširja sledil še trening v telovadnici.

Pred sredino tekmo z Budafoki MTE bodo varovanci Andreja Razdrha trenirali še trikrat. Na delu bodo znova že jutri dopoldne.

Besedilo in foto: Nejc Berce

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani bmcound  chio logo jpg RGB