FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

''Vse skupaj poteka na zelo visokem nivoju''

Za moštvom Domžal je drugi pripravljalni dan v Umagu. Ponedeljkovem spoznavanju z začasnim delovnim okoljem je sledil dvojni spored, ki je vseboval dva zahtevna treninga. Jutri, ob 14:45, sledi dvoboj z vodilno ekipo 2. madžarske lige.

AndrejRazdrh

“Na voljo imamo izjemne pogoje. Vse skupaj, tako hotel, v katerem bivamo, kot tudi igrišče, je na zelo visokem nivoju, v primerjavi s ponedeljkom se je umiril tudi veter, kar je odlično. Vreme je zares fantastično, nekaj novega predstavlja naravna igralna površina, vendar na to spremembo smo se hitro navadili. Vse ostalo poteka tako kot mora, tako da smo z dosedanjim delom priprav na Hrvaškem zadovoljni,'' je o razmerah v hrvaški Istri dejal strateg rumenih Andrej Razdrh.

43-letni Vrhničan je v Umag popeljal devetindvajset nogometašev, med njimi pa je tudi devet članov mladinske zasedbe: “Zanimivo je, da se vse več piše, koliko starejših igralcev imamo, obenem pa se na treningih dokazuje ogromno mlajših fantov. Z nami so že od začetka in tako bo ostalo tudi v prihodnje. Zavedamo se, da v prvenstvu vsi ne bodo mogli dobiti priložnosti, vendar sedaj imajo možnost dokazovanja. Pomembno je, da so iz dneva v dan ob članskih igralcih, saj lahko samo na takšen način preidejo na želeno raven. Prav tako lahko vidijo, da klub nanje resno računa, saj bodo nekoč prav oni tisti, ki bodo prevzemali odgovornost.''

Rumena družina se bo jutri, v sredo, ob 14:45 in ne 15. uri, kot je bilo sprva rečeno, pomerila z Budafokijem, ki se je v Umagu v preteklih dneh pomeril z ND Gorica, FK Inđija in NK Rijeka. Na treh pripravljalnih tekmah je zabeležil dve zmagi (2:1, 1:0) in poraz (0:1):“Za nami je kopica treningov, toda fantje ne popuščajo. Vadili bomo tudi jutri dopoldne, nato pa nas čaka druga pripravljalna tekma, kjer si v prvi vrsti želimo ostati zdravi. Srčno upam, da smo kvoto resnejših poškodb izpolnili že na prvem pripravljalnem srečanju, saj je moja glavna želja, da ostanejo vsi fantje celi. Skozi srečanje bomo poizkušali uresničiti vse to, kar prikazujemo na treningu, ne glede na to, da so noge težke. Zavedamo se, da je vsak rezultat pomemben, vendar gre za pripravljalni spopad, kjer bo priložnost za igro dobilo veliko število igralcev. Šli bomo na zmago, ni pa to prvotnega pomena,” je povedal Razdrh, ki zaradi lažjih poškodb tudi tokrat ne bo mogel računati na Tončija Mujana in Predraga Sikimića.

Besedilo in foto: Nejc Berce

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani bmcound  chio logo jpg RGB