FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

''Gre za posebno priložnost!''

Nogometaši Domžal prvi sklop zimskih priprav v Umagu zaključujejo s tretjo pripravljalno tekmo v letošnjem koledarskem letu. Rumeni bojevniki se bodo ob 14.30 pomerili s srbskim prvoligašem FK Javor Matis.

MarkCeh

Po prihodu na hrvaško obalo so Domžalčani od ponedeljka dalje opravili sedem treningov, v sredo pa je bila odigrana tudi tekma z madžarskim Budafokijem. Vse od prvega dne dalje so med devetindvajseterico izbrancev Andreja Razdrha tudi številni člani mladinske selekcije: ''Zelo sem vesel, da sem se lahko pridružil članskim pripravam, saj mi to, tako meni, kot tudi ostalim soigralcem, predstavlja veliko motivacijo pred nadaljevanjem sezone. Gre za posebno priložnost, ki jo moramo zgrabiti z obema rokama,'' je uvodoma dejal Mark Čeh, ki ob Tamarju Svetlinu, Mihi Vrhovniku, Tianu Panteliću, Benjaminu Markušu, Žigi Repasu, Ivanu Makovcu, Klemnu Mihelaku in Joštu Urbančiču predstavlja skoraj tretjino celotnega moštva.

Po Triglavu in Budafokiju bo Javor Matis predstavljal tretji pripravljalni test:''Glede na tekmo, ki smo jo odigrali v sredo pričakujem, da bomo na današnji uspešnejši. Dvoboj bo tako kot vselej od nas zahteval maksimalno koncentracijo in predanost, potrebno pa ga bo odigrati tako, kot smo se nanj pripravljali skozi celotne priprave. Rezultat seveda ni v prvem planu, toda tudi takšne tekme podajo veliko odgovorov.''

Z naslednjim tednom bo delo znova potekalo v domačem okolju, nato pa sledi povratek na hrvaško obalo: ''Pogoji v Umagu so idealni, zato mislim, da bo vrnitev prišla še kako prav. Zimsko obdobje priprav je za vsakega igralca naporno in zahtevno, saj se od nas pričakuje največ, tako na treningih, kot na tekmah. Gre za obdobje, ki predstavlja pomembno podlago pred nadaljevanjem v prvenstvu in tega se vsi skupaj zelo dobro zavedamo,'' je zaključil 18-letni krilni napadalec.

Besedilo in foto: Nejc Berce

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani bmcound  chio logo jpg RGB