FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

''Vzpodbudno in pozitivno''

Rumeni bojevniki so zadnjo obveznost v preteklem delovnem tednu opravili z odliko. Sobotnem dvoboju z FK Javor Matis je sledil povratek v Domžale, kjer bodo varovanci Andreja Razdrha v naslednjih dneh nadaljevali s pripravo na spomladanski del sezone.

RazdrhIzjava

“Glede na vse okoliščine, fantje so namreč bili pod napornim ritmom skozi celoten teden, je bilo dobro. Veseli spoznanje, da smo si pripravili šest oziroma sedem zelo zrelih priložnosti, ki pa žal niso bile realizirane prav zaradi vidne utrujenosti. Načeloma je šlo za uspešno tekmo, saj sem s prikazanim zadovoljen,'' je z oceno o tretji pripravljalni preizkušnji v letošnjem letu postregel glavni trener Andrej Razdrh.

Nadaljeval je: ''Zelo hitro smo prejeli zadetek, ampak zelo hitro smo tudi prišli do izenačenja. V prvem polčasu smo imeli precej situacij neposredno pred vrati nasprotnika, ki bi jih morali izkoristiti. Enako je bilo v drugem delu igre. Škoda, da ni bil končni izid višji in kljub temu, da rezultat vse do 22. februarja, ko znova začenjamo s prvenstvom, ni pomemben, je to zagotovo pozitivna informacija za vse igralce. Znova je zaigralo veliko število mladih fantov, saj je bilo tudi tokrat odsotnih kar nekaj igralcev, ki imajo manjše težave s poškodbo. Ne glede na vse, bilo je vzpodbudno in pozitivno.”

Domžalčani so v Umagu preživeli šest dni, Razdrh pa je z opravljenim vidno zadovoljen: “Tretji pripravljalni teden je bil vredu. Nekaj nevšečnosti je predstavljalo malce slabše stanje igrišč, kar pa je povsem razumljivo glede na letni čas. Pogoji so bili zagotovo boljši kot v Domžalah, kjer smo bili primorani vaditi na umetni travi. Nadejam se, da nam bo vreme, ob povratku v domače okolje dopuščalo, da bomo lahko tudi v prihodnje uporabljali naravno površino. Prav tako si želim moštvo čim hitreje uspešno dopolniti z igralci, ki so bili doslej odsotni zaradi poškodb, obenem pa upam na čim manj sprememb v kadru,'' je povedal 42-letni strateg, ki bo pred ponovnim odhodom v Umag svoje varovance znova preizkusil v petek, ko bo četrti pripravljalni test predstavljal avstrijski SK Sturm Graz.

Besedilo: Nejc Berce

Foto: Lado Vavpetič

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani bmcound  chio logo jpg RGB