FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Markuš do prve profesionalne pogodbe!

Z velikim veseljem sporočamo, da je svojo prvo profesionalno pogodbo podpisal obetavni Benjamin Markuš! 18-letni obrambni vezist bo dres rumene družine nosil vsaj do 31.05.2023!

BenjaminMarkus

Markuš je član Domžal od leta 2015, ko je ob Kamniško Bistrico prispel iz ljubljanske Olimpije. Osrednji vezist je v mlajših selekcijah zbral že več kot 100 nastopov, redno pa je tudi član mlade izbrane vrste do 19 let. V letošnjem koledarskem letu je skupaj s članskim moštvom vse od prvega dne priprav, pod vodstvom Andreja Razdrha pa je uspešno nastopil tudi na vseh treh pripravljalnih tekmah.

“Ob podpisu prve profesionalne pogodbe sem izredno vesel, saj so se mi s tem uresničile otroške sanje, hkrati pa mi to daje dodaten zagon za nadaljnje delo,” je sprva dejal mladi up.

Nadaljeval je: “V sodelovanje me je prepričalo zelo dobro in strokovno delo z mladimi igralci. V Domžalah namreč vidim številne možnosti za razvoj in napredek tako na profesionalni kot osebnosti ravni. Delo z mladimi je v Akademiji na zares visokem nivoju, zato oklevanja v tem primeru preprosto ni bilo.”

Markuš se je pred meseci na evropskem prizorišču skupaj s soigralci pomeril z romunskim Viitorulom in portugalskim Portom, pred tem pa je v dresu Domžal dvakrat osvojil tudi državno prvenstvo: “V Domžalah sem štiri leta, v dosedanjem obdobju pa mi je zagotovo v najlepšem spominu ostalo nastopanje v mladinski ligi prvakov in osvojitev naslova državnih prvakov s selekcijama U15 in U19. V prihodnje si sprva želim ubraniti naslov z mladiskim moštvom ter se obenem seveda čim bolje uveljaviti v članskem nogometu. Ne bo lahko, vendar verjamem, da sem na pravi poti.”

Športni direktor Matej Oražem je ob sklenitvi sodelovanja z naslednjim v vrsti izjemnih produktov MNC Domžale povedal: ''Benjamin je naslednji v generaciji 2001, ki nas je prepričal, da je na pravi poti, da svojo pot v našem klubu nadaljuje kot profesionalni nogometaš. Odlični jesenski del z mladinsko ekipo je nadgradil z dobrimi predstavami na začetku letošnjih priprav in tudi nanj gre v prihodnje resno računati.”

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani bmcound  chio logo jpg RGB