FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Tonči Mujan odhaja v Turčijo!

Tonči Mujan odhaja na polletno posojo z možnostjo odkupa v turški Umraniyespor.

MujanVTurcijo

24-letni krilni napadalec je ob Kamniško Bistrico prišel iz Krškega pred začetkom sezone 2018/19, v rumenem dresu pa je odtlej odigral 65 tekem. Hrvaški nogometaš se je med strelce vpisal petkrat, osemkrat je podal za gol.

Še pred tem je Mujan nosil dres splitskega Hajduka, Zadarja in španskega Deportiva, sedaj pa se odpravlja v Turčijo, kjer bo nastopal za drugoligaša Ümeaniyespor, ki se po prvi polovici aktualne sezone nahaja na 6. mestu razpredelnice.

Naj dodamo, da v istem tekmovanju nastopata tudi Gaber Dobrovoljc (Karagumruk) in Nermin Hodžić (Balikesirspor).

''Tonči je v Sloveniji že nekaj časa, prišel pa je v leta, ko si je zaželel preizkusiti srečo v tujini. S posojo smo mu to željo uresničili, obenem pa se dogovorili tudi za možnost odkupa po zaključku letošnje sezone. Njegova odsotnost se bo vsekakor poznala, imamo pa se dobra dva tedna časa, da po potrebi korigiramo sestavo ekipe. Nadaljujemo z jasno začrtano politiko kluba po tem, ko je ekipo prevzel Andrej Razdrh, ne želimo pa pretiravati z morebitnimi novimi močmi, saj verjamemo, da imamo mnogo mladih igralcev, ki lahko počasi prevzemajo tudi bolj izpostavljeno vlogo v članskem moštvu'', je povedal športni direktor Matej Oražem.

Besedilo: Nejc Berce

Foto: Lado Vavpetič

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani bmcound  chio logo jpg RGB