FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Pripravljalna tekma: Domžale - Dinamo Zagreb II 0:1

0 : 1

GNK Dinamo Zagreb badge in 2019 2 

DOMŽALE

konec

DINAMO ZAGREB II

Pripravljalna tekma št. 5, Poreč (HRV)

  'več... Sipos 41'
     

Danes ob 14:30 v živo na www.nkdomzale.si

DOMŽALE DINAMO ZAGREB II
1 Sorčan Grega menjava62' 1 Josipović
5 Pišek Janez 2 Hrvoj
9 Mavretič Til menjava74' 3 Jurišić
10 Ibričić Senijad menjava46' 4 Nikolić menjava65'
13 Vujadinović Nikola menjava62' 5 Jelenić
17 Fink Matic menjava74' 6 Kočar
20 Karič Šoštarič Sven menjava86' 7 Karrica menjava62'
21 Podlogar Matej menjava74' 8 Janković
30 Ilić Branko 9 Sipos
81 Sikimić Predrag menjava62' 10 Julardžija menjava76'
90 Husmani Zeni 11 Radonja menjava74'
 
84 Mulalić Ajdin menjava62' 12 Krkalić
2 Žinič Andraž menjava74' 13 Vukašović
6 Dajčman Žiga menjava62' 14 Tomek menjava76'
7 Lazarević Dejan menjava46' 15 Duvnjak menjava62'
16 Čeh Mark 16 Kapitanović
18 Vrhovnik Miha 17 Jurčec menjava74'
19 Saitoski Emir menjava74' 18 Košarev
23 Parris Kaheem Anthony menjava62' 19 Pejić
25 Černe Gašper menjava74' 20 Brodarić
33 Makovec Ivan menjava86' 21 Bičanić menjava65'
- - 23 Lucas
Trener: Razdrh Andrej Trener: Jovičević Igor

V ekipi Domžal zaradi poškodb ni Marca Da Silve in Tilna Klemenčiča. Odsotni so tudi Arnel Jakupović, Slobodan Vuk, Jošt Urbančič, Mattias Käit, Gregor Sikošek in Damjan Vuklišević. Til Mavretič je na preizkušnji.

Glavni sodnik Pomočnik sodnika Pomočnik sodnika Četrti sodnik
 - - - -
DOMŽALE
zoga rumeni 

karton mali rdeci karton
  Husmani 70'  
DINAMO ZAGREB II
zoga rumeni 

karton mali rdeci karton
0:1 Sipos 41' Kočar 78'  

Piscalka90+1. minuta: Glavni sodnik je označil konec tekme, ki jo je z golom Siposa v prvem polčasu dobil Dinamo iz Zagreba.

83. minuta: Saitoski je priboril kot z leve strani. Po uigrani akciji je Lazarević prodrl v kazenski prostor, kjer je predložek ujel vratar Josipović.

82. minuta: Lazarević je priboril kot z leve strani. Po podaji Parrisa so se Zagrebčani ubranili. 

78. minuta: Černe je ukradel žogo globoko na desni strani polovice Dinama. Podal je na prvo vratnico do Lazarevića, ki je iz neposredne bližine streljal za las previsoko. 

73. minuta: Po napaki obrambe Dinama je Podlogar prišel do žoge pred vratarjem Josipovićem. Igralec Domžal je poizkušal s preigravanjem, a je Josipović žogo odbil do Lazarevića. Ta je s 35 metrov poizkušal s strelom proti praznim vratom, a je bil nenatančen.

68. minuta: Parris je pobegnil po desni strani. Podal je na prvo vratnico, kjer je vratar Josipović odbil pred Lazarevićem. Žoga je prišla do Podlogarja, ki je streljal z 7 metrov. Eden od branilcev Dinama je z izbijanjem z golove črte preprečil izenačenje.

66. minuta: Sipos je z lepo podajo na levi strani kazenskega prostora zaposlil Radanjo. Ta je močno streljal na bližnjo vratnico, a se je z odlično obrambo izkazal vratar Mulalić. Po podaji s kota so Zagrebčani pred vrati storili prekršek nad vratarjem Mulalićem.

65. minuta: Mavretič je priboril prosti strel na levi strani polovice Dinama. S 25 metrov je neposredno proti vratom streljal Pišek, ki je meril za las mimo desne vratnice.

63. minuta: Karič je na levi strani lepo v ogenj poslal Lazarevića. Ta je poskrbel za nizek predložek pred vrata, kjer je Podlogar iz ugodnega položaja streljal za las mimo desne vratnice.

53. minuta: Po dolgi podaji Vujadinovića je Lazarević žogo spustil za Mavretiča. Ta je s 25 metrov streljal mimo vrat.

52. minuta: Po dolgi podaji Mavretiča je Lazarević pripravil strel Pišku. Ta je z vrha kazenskega prostora streljal premalo natančno.

Piscalka46. minuta: Drugi polčas so s sredine igrišča začeli nogometaši Domžal.

Piscalka45+1. minuta: Glavni sodnik je označil konec prvega polčasa, v katerem so bili Domžalčani, ob pomoči precej močnega vetra, veliko boljši tekmec. Igralci Dinama so prišli do le ene priložnosti, ki so jo tudi izkoristili.

zoga0:1 Sipos; 41. minuta: Po dolgi podaji Julardžije je bil Sipos hitrejši od Vujadinovića. Prišel je sam pred vratarja Sorčana in ga premagal s strelom v spodnji desni kot.

37. minuta: Pišek je z odlično globinsko podajo zaposlil Mavretiča. Ta je precej z desne strani močno sprožil z voleja. Strel pod prečko je Josipović z odlično obrambo dvignil v kot. Po podaji Ibričića so se Zagrebčani ubranili. 

33. minuta: Fink je na kratko podal do Sikimića, ki je lepo žogo namestil Mavretiču. Ta je z 20 metrov streljal z voleja, a je bil vratar Josipović na pravem mestu.

33. minuta: Pišek je za hrbtom obrambe Dinama našel Podlogarja. Ta je žogo namestil Mavretiču, ki je po kratkem preigravanju z 18 metrov streljal mimo desne vratnice.

19. minuta: Mavretič je priboril prosti strel na desni strani polovice Dinama. Po podaji Ibričića so Zagrebčani odbili do Piška, ki je z 20 metrov z voleja stresel desno vratnico.

14. minuta: Ilić je z diagonalno podajo na levi strani našel Kariča. Ta je podal na vrh kazenskega prostora, kjer je Mavretič streljal s prve. Na pravem mestu je bil vratar Josipović.

12. minuta: Karič je priboril kot z leve strani. Po podaji Ibričića je na prvi vratnici podaljšal Podlogar. Z glavo je streljal Pišek, a je žogo poslal čez vrata Dinama. 

5. minuta: Fink je priboril kot z desne strani. Po podaji Ibričića je z glavo poizkušal Vujadinović, a so se Zagrebčani ubranili.

Piscalka1. minuta: Tekmo so s sredine igrišče začeli nogometaši Dinama.

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani tus logobmcound  chio logo jpg RGB