FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Slobodan Vuk pred vstopom v nov pripravljalni teden

Nogometaši Domžal so se iz Umaga, kjer so preživeli celoten prejšnji teden, vrnili po sobotni pripravljalni tekmi z drugim moštvom Osijeka. Slednjo so dobili z rezultatom 1:0, v domačem okolju, kjer bo potekala zaključna faza priprav na spomladanski del prvenstva, pa bodo varovanci Andreja Razdrha z delom nadaljevali že jutri dopoldne!

VukSlobodanIzjava

“S prikazanim na dvoboju z Osijekom smo zadovoljni, vendar imamo do začetka prvenstva na voljo še dva tedna časa, da dokončno izpilimo vse podrobnosti, ki smo si jih zadali, že kar precej dobro pa se v igri vidi tudi avtomatizme, ki jih želimo prenesti v prvenstvo,” je po šestem pripravljalnem izzivu dejal napadalec Slobodan Vuk, ki se je po krajši odsotnosti v moštvo uspešno vrnil skupaj z Arnelom Jakupovićem in Damjanom Vukliševićem. Zaradi poškodb na stranskem tiru ostajajo Tilen Klemenčič, Marco Da Silva, Gregor Sikošek in Mattias Käit.

Drugi del priprav na hrvaški obali so zaznamovali številni treningi, kjer pa je bilo prisotnih tudi veliko mladih nogometašev, ki so po mnenju Vuka svojo priložnost uspešno izkoristili: ''Mislim, da so mladi izpolnili vsa pričakovanja. Tekom celotnega tedna so dajali vse od sebe in se poizkušali prikazati v čim boljši luči, kar jim je po mojem mnenju tudi uspelo. Če na trenutno stanje pogledamo tudi iz njihovega zornega kota, je to za vse mlade fante zelo pomembno obdobje, saj prav ob takšnih priložnostih dobijo pravi občutek kako je delati s prvo ekipo, istočasno pa se pobližje spoznajo s hitrostjo igre in samo fizično pripravljenostjo, ki je ključnega pomena pri nastopanju na najvišji ravni.''

Do prve tekme spomladanskega dela prvenstva, ki bo vseboval zgoščen uvod, sta še slaba dva tedna: “Na voljo imamo dovolj časa, da dokončno izpilimo še nekatere taktične in tehnične elemente igre. Kar se tiče fizične pripravljenosti smo na zadovoljivem nivoju. Konec tedna nas čaka še generalka z ND Gorica, nato pa je tukaj že prvenstveni dvoboj z Muro. Nadejamo se dobrega starta, ki je zelo pomemben za nadaljevanje sezone,” je zaključil najboljši domžalski strelec vseh časov.

Besedilo: Nejc Berce

Foto: Lado Vavpetič

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani tus logobmcound  chio logo jpg RGB