FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Mladi reprezentanti iz Turčije z zmago in remijem

Mladinska reprezentanca Slovenije se iz Turčije vrača z zmago in remijem! Na obeh pripravljalnih srečanjih z domačo reprezentanco so močan vtis pustili tudi domžalski nogometaši.

SvetlinVSMura

Selektor slovenske reprezentance do 19 let je pred tedni na seznam potnikov, ki odhajajo na nekajdnevne priprave v Antalyjo uvrstil peterico Domžalčanov (Klemen Mihelak, Tamar Svetlin, Benjamin Markuš, Žiga Repas in Jošt Urbančič), naknaden vpoklic pa je prejel tudi Tian Pantelić. Tik pred odhodom je zaradi poškodbe na srečanju z avstrijskim Sturmom odpadel Urbančič, ki tako ni odpotoval v Turčijo, temveč v Umag, kjer je pod okriljem klubske zdravniške službe opravljal fizioterapije.

Mladi reprezentanti so med tem, ko je rumena družina pridno in zavzeto trenirala v Umagu, prvo tekmo s Turčijo odigrali v torek, drugo pa v četrtek. V obeh primerih je imel vlogo kapetana Tamar Svetlin, ki je tudi poskrbel za podajo pri vodilnem zadetku na uvodnem srečanju.

1. mednarodna prijateljska tekma:

TURČIJA U19 - SLOVENIJA U19 1:1 (0:1)

Strelci: Yildiz (83'); Kancilija (26')

Slovenija: Gril, Matko, Burin (77' Španring), Feratović, Maher (77' Cipot), Koritnik (60' Golob), Svetlin, Pavlović, Mutavčić (89' Hren), Repas (60' Markuš), Kancilija (60' Pantelić). Selektor: Agron Šalja.

 

2. mednarodna prijateljska tekma:

TURČIJA U19 - SLOVENIJA U19 0:1 (0:1)

Strelec: Kancilija (10')

Slovenija: Gril (58' Mihelak), Matko (58' Pavlović), Španring, Feratović (46' Lipec), Maher (46' Markuš), Svetlin (68' Hren), Jovan, Mutavčić, Cipot (68' Pantelić), Repas (68' Golob), Kancilija (58' Vipotnik). Selektor: Agron Šalja.

Besedilo in foto: Nejc Berce

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani tus logobmcound  chio logo jpg RGB