FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Til Mavretič, dobrodošel!

Konkurenco na sredini igrišča bo pred vstopom v zaključek zimskih priprav zaostril Til Mavretič, ki je z Domžalčani sklenil dveinpolletno pogodbo!

TilMavretic

22-letni osrednji vezist, ki prihaja iz Ljubljane, je svoje prve nogometne korake naredil pri Bravu, leta 2016 pa se je prvič preselil v tujino. V Italiji je tri leta nosil dres tretjeligaša Monopolia, za katerega je v vseh tekmovanjih zbral 44 nastopov. Sledil je odhod na Slovaško, kjer je Mavretič bil član prvoligaša Michalovce, sedaj pa se je, po uspešno opravljeni preizkušnji, pridružil rumeni družini.

“V tem trenutku sem izredno zadovoljen in obenem seveda zelo vesel ter hvaležen Domžalam za izkazano zaupanje. Verjamem, da je to samo začetek uspešne skupne zgodbe. Zagotovo nobenemu igralcu ni lahko, ko pride na preizkušnjo, toda sam sem v preteklih dneh uspel prepričati trenerja in strokovno vodstvo, kar mi pred nadaljevanjem sezone daje veliko dodatnega zagona in motivacije,” je ob sklenitvi sodelovanja povedal novopečeni igralec sredine igrišča, Til Mavretič.

Športni direktor Matej Oražem je prihod mladega vezista pospremil z naslednjimi besedami: ''Til se je pri nas dokazoval deset dni in zadovoljil zahteve strokovnega vodstva. Po mednarodni izkušnji se bo preizkusil v najboljšem tekmovanju tudi v Sloveniji. Prepričani smo, da bo ob pravem pristopu, ki ga je že pokazal na pripravah, pri nas uspešen, saj nas čaka zelo naporen uvod v prvenstvo, kjer bo vsak člen ekipe še kako pomemben.''

Besedilo in foto: Nejc Berce

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani tus logobmcound  chio logo jpg RGB