FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Tilen Klemenčič podaljšal zvestobo!

Pred vstopom v drugi del prvenstva je sodelovanje z NK Domžale, ki bi se sicer izteklo s koncem aktualne sezone, podaljšal osrednji branilec Tilen Klemenčič! Slednji bo v rumenem tako ostal najmanj do 30.6.2022.

Klemencic

24-letnik trenutno prestaja najtežje obdobje dosedanjega dela nogometne poti, svetlo točko in obenem dodaten zagon pred nadaljevanjem prvenstva pa Klemenčiču, ki se je nesrečno poškodoval na letošnji prvi pripravljalni tekmi, predstavlja podpis nove dveletne pogodbe. Rehabilitacija kolenskih vezi, zaradi katere bo z nogometnih igrišč odsoten dalj časa, poteka po načrtih, v teh dneh pa ima nekdanji nogometaš Triglava in Celja vendarle nekaj več razlogov za veselje.

“Na začetku zimskih priprav sem se znašel v zahtevni situaciji, ob podaljšanju sodelovanja pa sem izredno zadovoljen, saj gre za nekaj zelo pozitivnega. V prvi vrsti bi se klubu rad zahvalil za zaupanje, ki mi ga je s tem izkazal. V dosedanjih treh letih, ki sem jih preživel v Domžalah sem doživel ogromno lepega, prepričan pa sem, da bo tako tudi v prihodnje, ko bom znova stal na igrišču. Fantje so mi nemudoma izkazali podporo, že od nedelje dalje pa jih bom zvesto podpiral tudi sam, saj verjamem, da lahko v spomladanskem delu sezone skupaj dosežejo zastavljen cilj,” je dejal Klemenčič, ki je ob Kamniški Bistrici doslej zbral 103 nastope in 6 zadetkov.

Športni direktor Matej Oražem je o podaljšanju sodelovanja z izjemno pomembnim členom moštva povedal: ''Tilen je pri nas že mnogokrat dokazal, da ima kvaliteto in karakter. Pred poškodbo je bil blizu temu, da naredi korak naprej in prestopi v tujino, a sedaj to seveda ni možno. Popolnoma jasno je, da bo odsoten še kar nekaj časa, a ravno zato smo ocenili, a je zdaj pravi čas, da mu izkažemo podporo, zaupanje in spodbudo, da se v čim krajšem času vrne še močnejši.''

''V preteklosti smo v podobnih primerih že podpisovali pogodbe s igralci, ki so imeli malo pred podpisom smolo s poškodbo in moram reči, da se je to vedno obrestovalo. Ta način dela in naši odnosi so nekaj kar loči rumeno družino od ostalih klubov v Sloveniji in na to smo izjemno ponosni,'' je dejal Oražem.

Besedilo in foto: Nejc Berce

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani tus logobmcound  chio logo jpg RGB