FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

V Ljubljani z Bravom!

Rumeni bojevniki z zgoščenim ritmom tekem nadaljuje že danes, ob 15. uri, ko se bodo v Ljubljani pomerili z NK Bravo! Popoldansko medsebojno srečanje v Spodnji Šiški bo šele tretje v zgodovini Prve lige Telekom Slovenije.

JostUrbancicIzjava

Domžalski nogometaši imajo po nedeljskem remiju s Celjem novo priložnost za osvojitev prvih treh točk v letošnjem koledarskem letu. Tokrat bo nasprotnik novinec med elito, ki se na uvodnih dveh medsebojnih srečanjih ni uspel proslaviti. Prvo se je meseca avgusta zaključilo brez zadetkov, na drugem pa sta za zasluženo zmago konec oktobra poskrbela Matej Podlogar in Senijad Ibričić, ki bo zaradi kazni odsoten še zadnjič.

''Zgoščen ritem srečanj se zagotovo pozna. Tekme si hitro sledijo, treningov pa ni prav veliko, saj je več poudarka na regeneraciji in analizi nasprotnikov,” je o dogajanju v zadnjih dneh sprva dejal mladi levi bočni branilec Jošt Urbančič, ki je skupaj s Tamarjem Svetlinom deležen vse večjega zaupanja tudi v članskem moštvu.

Urbančič je v nedeljo zabeležil svoj drugi prvenstveni nastop v aktualni sezoni: “Priložnosti sem izjemno vesel, saj je igranje na članskem nivoju nekaj povsem drugačnega. Celje je zelo dober, organiziran nasprotnik, ampak mislim, da lahko v prihodnje pokažemo še veliko več, kot smo že pokazali v drugem polčasu nedeljskega srečanja. Z naše strani lahko tokrat pričakujemo energično in motivirano igro, cilj pa so zgolj in samo tri točke, ki jih krvavo potrebujemo.”

Bravo je na uvodnih treh tekmah še brez poraza. Po zmagi nad Tabor Sežano so varovanci Dejana Grabiča remizirali s Celjem in Aluminijem. Urbančič pred tekmo dodaja: “V srečanje moramo vstopiti agresivno. Odločnejši je potrebno biti v duelih in na drugih žogah, obenem pa seveda igrati napadalno in si ustvarjati priložnosti. Bravo se je pokazal v dobri luči, zato moramo skozi celotno srečanje biti zelo pozorni tudi v obrambnem delu igre.”

Gostujoči dvoboj 24. kola, ki si ga lahko v neposrednem prenosu ogledate na Planet 2, bo v vlogi glavnega sodnika nadziral Dragoslav Perić. S strani mu bosta pomagala Matej Vojska in Goran Mikača, četrti sodnik pa bo Rade Obrenović.

Besedilo: Nejc Berce

Foto: Lado Vavpetič

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani bmcound  chio logo jpg RGB