FacebookTwitterYoutubeInstagram

Sporočilo za javnost: Covid-19

V igralskem kadru Nogometnega kluba Domžale je ob vstopu v novo sezono prišlo do pozitivnega primera za Coronavirus.

SporociloZaJavnostCovid19

Vodstvo kluba je vse aktivnosti članskega moštva preventivno odpovedalo do ponedeljka, vsi nogometaši pa morajo naslednje dneve preživeti v samoizolaciji, medtem ko so stiki z zunanjim svetom povsem prepovedani.

Posledice nepričakovane okužbe z Coronavirusom bosta občutili tudi selekciji U17 in U19, ki zaradi odgovornega ravnanja ne bosta odpotovali na današnji prijateljski srečanji v Zagreb.

Športni direktor Matej Oražem: “V klubu vse od ponovnega zagona izvajamo številne preventivne ukrepe in ravno to nam je omogočilo, da smo okužbo pri našem igralcu zaznali zelo kmalu, zato smo prepričani, da nam bo širitev okužbe uspelo zajeziti. Pred nadaljevanjem aktivnosti si želimo dodatnih navodil s strani NIJZ, zato bomo čez vikend ustavili vse dejavnosti članske ekipe. V tem času bomo preučili in pripravili dodatne ukrepe, da bi lahko nase delo v skrajšanem času priprav potekalo kar se da normalno, zagotovo pa ima prednost odgovornost do sebe, naših bližnjih in naše okolice.”

O nadaljnjih korakih v povezavi s pozitivnim primerom okužbe v NK Domžale bo javnost pravočasno obveščena.

Besedilo: Nejc Berce

esadmulalic logo    Joma  ELPro