FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Domžale rumeni - Domžale modri 3:0

Člansko moštvo Nogometnega kluba Domžale je v soboto zgodaj popoldan odigralo še zadnjo pripravljalno tekmo pred nadaljevanjem sezone. Slovenski pokalni prvaki so kader razdelili v dve ekipi in se udarili v srečanju, ki je na stadionu v Novigradu trajalo dvakrat štirideset minut. Slavila je ekipa rumenih, za katero sta zadela Mitja Zatkovič in Slobodan Vuk, ki je bil uspešen dvakrat.

Zatkovic rm

Pripravljalna tekma
sobota, 25.02.2012 ob 13:30
Stadion v Novigradu, 20 gledalcev
Domžale rumeni – Domžale modri 3:0 (1:0)

Strelca: 1:0 Zatkovič 16', 2:0 Vuk 48', 3:0 Vuk 56'

Domžale rumeni: Nejc Vidmar, Darko Zec, Ivan Knezović, Tadej Apatič, Nejc Skubic, Dalibor Teinović (Blaž Brezovački 41'), Denis Halilović, Mitja Zatkovič, Slobodan Vuk, Igor Radovanović, Marko Drevenšek.

Domžale modri: Izidor Balažič, Rok Hanžič, Luka Elsner, Jaka Ihbeisheh, Darko Topić, Miroslav Grbić, Uroš Korun, Dejan Gerić, Amer Krcić (Luka Vrhunc 48'), Saša Aleksander Živec (Liridon Osmanaj 53'), Damir Pekič.

16. minuta: Rumena ekipa je izvedla akcijo v treh potezah. Darko Zec je z dolgo diagonalno podajo na desni strani našel Nejca Skubica, ki se je lepo otresel Jake Ihbeishehja. Sledila je podaja na vrh kazenskega prostora, kjer je Mitja Zatkovič z natančnim strelom žogo poslal v spodnji desni kot nemočnega vratarja Izidorja Balažiča.

48. minuta: Ob koncu prvega polčasa je bolečino v mečni mišici začutil Dalibor Teinović, zato ga je v drugem delu igre zamenjal povratnik po poškodbi Blaž Brezovački. Njegova ekipa pa je že v 8. minuti drugega polčasa podvojila svoje vodstvo. Mitja Zatkovič je s prostega strela z leve strani poslal predložek v kazenski prostor. Obramba modrih je odbila na desno, kjer je bil Skubic, ki je z nizko podajo pred vrati našel Slobodana Vuka. Ta je z močnim strelom ob bližnjo vratnico premagal vratarja Balažiča.

56. minuta: Tadej Apatič je uspešno pobegnil po levi strani. Poslal je močan predložek na prvo vratnico, kjer je pred vratarjem Balažičem žogo z glavo v mrežo potisnil Vuk in postavil končni izid 3:0.

67. minuta: Modri so tekmo končali z igralcem manj, saj je zaradi poškodbe mečne mišice igrišče predčasno zapustil Jaka Ihbeisheh. Kljub temu si je ekipa, ki jo je vodil pomočnik trenerja Dejan Dončič, priigrala najlepšo priložnost na tekmi. Obrambi rumenih je pobegnil Liridon Osmanaj, ki je premagal tudi vratarja Nejca Vidmarja, a mu je veselje preprečila vratnica.

71. minuta: Rumeni so imeli do konca tekme še nekaj lepih priložnosti. Strel Radovanovića je odlično zaustavil vratar Balažič, Vuk pa je stresel okvir vrat.


Tekst: Grega Krmavnar
Foto: Lado Vavpetič

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani tus logobmcound  chio logo jpg RGB