FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Rudar Trbovlje - Domžale 1:0

Članska ekipa Nogometnega kluba Domžale je v soboto odigrala pripravljalno tekmo s trboveljskim Rudarjem. Na stadionu v Trbovljah so bili na umetni podlagi, kljub premoči slovenskih pokalnih prvakov, boljši domačini, ki so z golom Miloševiča v 89. minuti slavili z 1:0.

Vuk tr1

Prijateljska tekma
Sobota, 18.02.2012
Stadion v Trbovljah, 100 gledalcev
Sodniki: Aleš Ciuha, Leon Pašalič, Renato Hozjan
Domžale – Rudar Trbovlje 0:0

Strelec: 1:0 Miloševič 89'


Domžale: Nejc Vidmar, Rok Hanžič (Miroslav Grbić 57'), Ivan Knezović, Denis Halilović (Uroš Korun 61'), Jaka Ihbeisheh (Nejc Skubic 46'),  Darko Topić, Dejan Gerić, Marko Drevenšek, Amer Krcić (Damir Pekič 46'), Slobodan Vuk, Igor Radovanović.

Rudar Trbovlje: Martinčič (Bokal 46'), Marijan (Ahmetovič 85'), Brečko, Berič, Cvijetič (Ibričič 55'), Ogrič, Ristič (Turanović 87'), Memiševič (Ibrahimović 57'), Šišič (Jurič 73'), Berger (Rizvič 61'), Al Saleh (Milošević 48').

22. minuta: Po podaji v kazenski prostor Trboveljčanov je s treh metrov z glavo streljal Igor Radovanović. Dobro postavljeni vratar Martinčič je odlično zaustavil strel napadalca Domžal.

25. minuta: Do priložnosti je prišel tudi Rudar. Ogrič je z razdalje močno sprožil, Nejc Vidmar pa je z nekaj težavami žogo zadržal.

30. minuta: Marko Drevenšek je pobegnil po desni strani. Poslal je odličen predložek pred vrata, kjer je Igor Radovanović z glavo zadel prečko.

35. minuta: Denis Halilović se je dobro znašel na levi strani polovice Rudarja. Na kratko je podal do Igorja Radovanovića, ki je v sredini našel Marka Drevenška. Slednji je s 25-tih metrov močno sprožil, a meril za las mimo desne vratnice.

39. minuta: Jaka Ihbeisheh je prodrl po levi strani. Poslal je predložek na prvo vratnico, kjer je Amer Krcić iz težkega položaja streljal čez gol.

45. minuta: Ivan Knezović je z lepo podajo na desni strani našel Darka Topića. Slednji je na kratko zavrnil do Dejan Gerića, ki je v kazenskem prostoru našel Amerja Krcića. Ta je sprožil z 11-tih metrov, a se je žoga odbila od domačega branilca in končala v rokah vratarja Martinčiča.
 
57. minuta: Lepa akcija Domžal po desni strani. Nejc Skubic je ob avt liniji podal do Dejana Geriča, ki je poslal lep predložek pred vrata. Tam je s treh metrov streljal Igor Radovanović, a je dobro postavljeni vratar Bokal žogo uspešno odbil.

68. minuta: Nova akcija Domžal na vrhu kazenskega prostora Trboveljčanov. Pekič je za hrbtom domače obrambe iskal Slobodana Vuka, a je pred njim žogo odbil vratar Bokal, ki je pravočasno stekel iz svojih vrat.

70. minuta: Do strela proti vratom je prišel tudi Rudar. Z desetih metrov je ob levo vratnico sprožil Milošević.

71. minuta: Na drugi strani je Slobodan Vuk ponovno pobegnil domači obrambi. Streljal je s konico čevlja,  vendar je meril za las mimo leve vratnice.

73. minuta: Rudar je izvedel nov protinapad. Z desne strani je sprožil Šišič, a je meril mimo daljše vratnice.

78. minuta: Nejc Skubic je pobegnil po desni strani. Poslal je odličen predložek pred vrata, kjer je na prvi vratnici Slobodan Vuk z glavo streljal malce previsoko. Že v naslednjem napadu nova priložnost za goste. Tokrat je z desne podal Dejan Gerič, pred vrati je streljal Igor Radovanović, a je z glavo meril naravnost v roke vratarju Balohu.

83. minuta: Na vrhu kazenskega prostora Rudarja je bil pri žogi Igor Radovanović. Podal je na desno stan kazenskega prostora za Damirja Pekiča, ki s 13-tih metrov z levico streljal s prve. Meril je za las mimo daljše vratnice.

1:0 Miloševič; 89. minuta: Po dolgi podaji proti vratom Domžal se je na vrhu kazenskega prostora najbolje znašel Miloševič, ki je s strelom v levi kot premagal vratarja Nejca Vidmarja.

Nogometaši Domžal se jutri popoldan za teden dni selijo v hrvaški Novigrad, kjer bodo odigrali tudi tri tekme. Dve bosta na sporedu v sredo (Hajduk Kula in Pesci), zadnjo pred prvenstvom pa bodo slovenski pokalni prvaki odigrali v soboto.


Tekst: Grega Krmavnar
Foto: Lado Vavpetič

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani tus logobmcound  chio logo jpg RGB