Nwankwo ostaja v rumenem!

Abraham Nwankwo je drugi član rumene družine, ki je po končani sezoni podaljšal sodelovanje z Domžalami. Robusten nigerijski branilec ob Kamniški Bistrici ostaja najmanj do leta 2026!

jpeg optimizer Mura Domzale 20230722 BW0141 1

''Domžale so moj dom, saj se tukaj počutim zelo dobro. Vesel sem nove pogodbe, ki kaže zaupanje kluba in potrditev mojega trdega dela. Na vsaki tekmi sem dal od sebe 100 odstotkov in tako bo tudi v prihodnje. Zaslužimo si biti višje na prvenstveni lestvici in prepričan sem, da nam bo to naslednjo sezono tudi uspelo,'' je ob podpisu nove pogodbe z zadovoljstvom dejal Nwankwo.

22-letni nogometaš prihaja iz male vasi Ohanku v Nigeriji, kjer je začel svojo nogometno pot. Pri svojih rosnih 18-letih je s trebuhom za kruhom odšel v mesto Balıkesir v Turčiji, kjer je igral in nabiral izkušnje štiri leta, nato pa se je v sezoni 2022/23 priključil rumeni družini. Do sedaj je centralni branilec za Domžale zbral 30 nastopov, med strelce pa se je vpisal enkrat, na kvalifikacijski tekmi za konferenčno ligo proti Balzanu.

Ob podpisu pogodbe zadovoljstva ni skrival niti izvršni direktor Matej Oražem: ''Abra je bil v zaključku prvenstva eden naših najpomembnejših in najbolj stanovitnih igralcev, zato smo zelo veseli, da nam je uspelo najti skupen jezik za podaljšanje sodelovanja. Njegov odnos do nogometa je nekaj, kar je lahko zgled številnim nogometašem, obenem pa za našo ekipo na igrišču pomeni ogromno. Želimo si čvrste in ambiciozne ekipe, zato smo toliko bolj zadovoljni, da smo z nekaterimi pomembnimi členi že našli skupni jezik, v naslednjih dneh pa bomo predstavili tudi prve okrepitve za novo sezono.''

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

PecarstvoBosty Logotip CRGP logoSZ logotip Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslanibmc ound   chio logo jpg RGB SiPRO