FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Vstopnice, navijaški park...

Nogometni klub Domžale bo sezono 2015/2016 začel v 1. krogu kvalifikacij za Evropsko ligo proti srbskemu klubu FK Čukarički. Sedaj je tudi uradno potrjeno, da bo prva tekma 2. julija 2015 ob 20:00 v Športnem parku Domžale. V Nogometnem klubu Domžale smo se odločili, da ogled srečanja med Domžalami in Čukaričkim omogočimo čim večjemu številu gledalcev, zato bodo cene vstopnic ostale enake kot za ostale domače tekme, pripravili pa bomo tudi navijaški park, ki bo svoja vrata odprl tri ure pred tekmo.

Navijaški park

VSTOPNICE
Obiskovalci tekme bodo morali za vstop na stadion odšteti 5 evrov, dijaki, študenti in upokojenci pa 3 evre. Otroci do vključno 14. leta starosti imajo prost vstop. Predprodaja vstopnic že poteka v NK Baru.


LETNE VSTOPNICE
Tekmo si bo mogoče ogledati tudi z letno vstopnico, ki je naprodaj po izjemno ugodnih cenah. Za celoletno spremljanje domačih tekem Nogometnega kluba Domžale (v evropskih pokalih do vključno 3. kroga kvalifikacij) je potrebno odšteti 50 evrov, dijaki, študenti in upokojenci pa le 30 evrov. Za nakup pred 4. julijem obračunamo dodaten 10% popust. Lastniki letnih vstopnic imajo tudi 10-odstotni popust v naši navijaških trgovini, ob koncu leta pa prejmejo stenski koledar za leto 2016. Več informacij: http://goo.gl/8VIVqK

Letne vstopnice

NAVIJAŠKI PARK:
Drugič v zgodovini Nogometnega kluba Domžale se boste lahko pred tekmo ogrevali v posebnem navijaškem parku. Na račun bodo prišli predvsem najmlajši, za katere bodo poskrbeli izkušeni animatorji z Zavoda G-rega. Preizkusili se bodo lahko na nogometnem poligonu, v streljanju na gol, vožnji z mini gokarti... Na voljo bosta napihljiva gradova, poslikava obrazov, poskrbljeno pa bo tudi za hrano in jedačo. Navijaški park bo postavljen na parkirišču med igriščem z umetno travo in domžalskim drsališčem, svoja vrata pa bo odprl 2 julija ob 17:00. Vabljeni!


Tekst: Grega Krmavnar
Foto: Lado Vavpetič
Video: Sedo Rošić

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani tus logobmcound  chio logo jpg RGB