FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Športne in druge zvezde konec septembra v Domžalah!

Ko se povežejo Občina Domžale, Zavod za šport in rekreacijo Domžale ter Humanitarno društvo Olimpiki, in ko k sodelovanju pristopijo še NK Domžale, KK Helios Suns, NK Radomlje in PK Miki, lahko nastane le nekaj vsedomžalskega, nekaj dobrodelnega in nekaj, kar prinaša zabavo za vse generacije.

Olimpiki

Prav to se bo zgodilo v petek, 30. septembra 2016, ob 19. uri, ko bo v Športni dvorani Domžale potekala 6. dobrodelna nogometna tekma na kateri se bodo srečali Velikani slovenskega športa in Domžalska izbrana vrsta. Dogodek, ki sicer potuje po Sloveniji, letos je bil že v petih večjih mestih, bo tako prvič gostoval tudi v Domžalah. Namen dogodka je zbiranje sredstev za domžalsko Osnovno šolo Roje, ki izvaja programe za otroke s posebnimi potrebami po naslednjih vzgojno-izobraževalnih programih: prilagojeni programi za predšolske otroke, prilagojeni izobraževalni program z nižjim izobrazbenim standardom, posebni program vzgoje in izobraževanja in mobilno službo – dodatno strokovno pomoč v vrtcih in osnovnih šolah. Dogodek bo za vse obiskovalce brezplačen, vstop bo s prostovoljnim prispevkom, zato organizatorji vabijo k sodelovanju tudi sponzorje, ki bodo dogodek podprli z namenom zbrati čim več sredstev  za OŠ Roje. "Gre za dobrodelno tekmo in Domžalam, ki smo mesto športa, ta projekt ustreza. Poudarek je na tem, da to ni politična manifestacija, na dogodku želimo gostiti različno misleče s poudarkom na športu in humanitarnosti", je na prvem skupnem sestanku organizacijskega odbora dejal župan Občine Domžale Toni Dragar.

Da bodo obiskovalci dobili atraktiven dogodek, bodo poskrbeli z zanimivim spremljevalnim programom, kjer bo dobra mešanica plesa, petja in športa z zvenečimi imeni kot so Miran Pavlin, Primož Ulaga, Marko Simeunović, Ermin Šiljak, Tomaž Klemenčič, Dejan Zavec, Goran Jagodnik, Aleš Čeh, Dejan Kontrec, Marinko Galič, Pero Lovšin, Džoni Novak, Jani Klemenčič, Rok Tamše, Sašo Udovič, Tomaž Vnuk, Jani Klemenčič s selektorjem Velikanom slovenskega športa Vilijem Amerškom na čelu na eni strani in na drugi strani v Domžalski izbrani vrsti, ki jo bo vodil župan Toni Dragar še Janez Strajnar, Simon Rožman, Teja Gregorin, Klemen Bauer, Andraž Mrak, Dejan Djurovič, Janez Strajnar, Simon Rožman, Jure Močnik, Andrej Hauptman, Jernej Damjan, Uroš Juračič, Uroš Križanič, Marjan Bolhar, Aleš Klavžar, Nik Zupančič, Gregor Kosec in Marko Lunder.

Prepričani smo, da bosta ekipi, ki se bosta srečali na igrišču v igranju malega nogometa po posebnih pravilih, poskrbeli za atraktivno dogajanje. Spremljevalni program pa bodo obogatili mladi domžalski glasbeniki in seveda najuspešnejše športne organizacije v Domžalah, med njimi tudi oba najboljša športnika v Domžalah Marjan Bolhar in Teja Gregorin. Za dobro vzdušje in pravo športno zabavo bodo skrbeli že dve uri pred začetkom velike tekme, kar pred Športno dvorano Domžale.

Lepo vabljeni na praznik športa v Domžalah!

Za več informacij v zvezi z dogodkom se lahko obrnete na Tejo Hauptman (Urad župana, Odnosi z javnostmi) na 041 757 757; Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali na Matejo Kegel Kozlevčar na 040 423 325, Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. .

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani bmcound  chio logo jpg RGB