FacebookTwitterGoogle BookmarksLinkedinYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Selekciji U13 prvo mesto na Brečkovem memorialu

Nogometaši Domžal selekcije U13 so se včeraj udeležili 13. Brečkovega memoriala. Turnir je potekal v soboto 17.12.2016 in nedeljo 18.12.2016 v organizaciji Nogometnega kluba Rudar Trbolje in Zavoda za šport Trbovlje. Rumeni so zanesljivo in zasluženo osvojili prvo mesto na turnirju. Prejeli so le en gol dosegli pa kar 39 zadetkov.

U13

Domžalčani so se v skupini D pomerili s Hermes Ljubljano, ki so jo visoko premagali z 9:0. Druga tekma proti Črnemu Grabnu se je končala z zadetkom manj, kot na prvi tekmi. Rumeni so si z dvema zmagama že zagotovili prvo mesto v skupini, tretja tekma proti Dravinji pa se je končala s 6:1. To je bil tudi edini dosežen gol v mreži Domžalčanov.

u13_breckov_memorial

V osmini finala je z 8:0 padla Rogaška. Žreb četrtfinala je za nasprotnika določil domačina. Rudar Trbovlje se je dobro upiral na koncu pa so rumeni slavili z 2:0. V polfinalu so se nogometaši Domžal pomerili proti Medvodam in zmagali z minimalno razliko 1:0. Veliki finale med Domžalami in gostom iz Bosne in Hercegovine Rudarjem Dobojem je pripadel rumenim. Mreža bosanske ekipe se je zatresla kar petkrat.

Tekst: Žiga Zupan
Foto: Tomi Bronič

esadmulalic logo  Tark  Joma  ELPro

 Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani bmcound