FacebookTwitterGoogle BookmarksLinkedinYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Rudar Velenje - Domžale 0:1 (foto)

PRVA LIGA TELEKOM SLOVENIJE 2014/2015, 4. KOLO
sobota, 09.08.2014 ob 20:00
Mestni stadion ob Jezeru Velenje, 650 gledalcev

Strelec: 0:1 Knezović 13'/ag.

Sodniki:
Slavko Vinčić (Maribor), Bojan Ul (Šentilj v Slovenskih Goricah), Grega Kordež (Ljubljana). Četrti sodnik: Dejan Vivod (Maribor). Delegat: Stojan Bole (Sežana).

Ekipi

RUDAR VELENJE
DOMŽALE
22 Rozman Matjaž 41 Vidmar Nejc
5 Stjepanović Nemanja 2 Skubic Nejc
7 Firer Ivan 6 Horić Kenan
10 Črnčič Leon 7 Požeg Vancaš Rudi
15 Jelić Dragan 11 Živec Saša Aleksander
19 Jahič Senad 20 Šišić Aladin
21 Tolimir Nikola 23 Parker Joshua
23 Klinar Denis 37 Majer Žan
28 Radujko Dalibor 64 Janža Erik
29 Knezović Ivan 88 Korun Uroš
33 Babić Mario 90 Husmani Zeni


13 Radan Matej 1 Milić Dejan
2 Bukšek Alen 8 Jelar Anže
6 Rošer Uroš 17 Podlogar Matej
11 Plesec Nejc 19 Maksimović Nemanja
14 Kocič Milan 26 Aneff Sasha
24 Saramati Enis 27 Dobrovoljc Gaber
25 Bolha Klemen 31 Ožbolt Alen

Strelec: 0:1 Knezović 13'/ag.
Menjave:
Rudar Velenje: Babić - Rošer 46', Jelić - Kocić 77', Stjepanović - Plesec 77'
Domžale: Šišić - Podlogar 46', Majer - Maksimović 70', Požeg Vancaš - Ožbolt 85'
Rumeni kartoni: Husmani 21', Klinar 39', Firer 42', Knezović 57', Požeg vancaš 68', Parker 79', Klinar 87'
Rdeči karton: Klinar 87'

V ekipi Domžal zaradi okrevanja po poškodbi ni Slobodana Vuka, Žige Kousa in Veljka Simića.
90+4. minuta: Glavni sodnik Slavko Vinčić je označil konec tekme. Domžalčani so dosegli še četrto zaporedno zmago brez prejetega gola.

Konec

90+3. minuta: Domžalčani so znova krenili v hiter protinapad. Husmani je podal do Parkerja, ki je sam krenil proti domačim vratom. Poizkušal je z lob udarcem, a je meril previsoko.

90+2. minuta: Domžalčani so krenili v hiter protinapad. Maksimović je podal do Parkerja, ki je prodrl v kazenski prostor Rudarja. Nekoliko z leve strani je močno sprožil, žoga pa je švignila za las mimo leve vratnice.

90+1. minuta: Četrti sodnik Dejan Vivod je označil še tri minute sodnikovega dodatka.

89. minuta: Jahić je bil pri žogi na levi strani polovice Domžal. 25 metrov od vrat se je odločil za močan strel, a je meril mimo leve vratnice.

88. minuta: Domžalčani so prišli do novega zaključnega strela. Z 20 metrov je poizkušal Ožbolt, ki je meril mimo leve vratnice.

Nejc Vidmar

Rdeči karton Klinar; 87. minuta:
Zaradi prekrška nad Sašo Aleksandrom Živcem je drugi rumeni karton na tekmi prejel Klinar, ki je predčasno končal tekmo.

86. minuta: Knezović je z diagonalno podajo na levi strani kazenskega prostora našel Črnčiča. Ta je z glavo žogo zavrnil do Firerja, ki je z 12 metrov močno sprožil. Vratar Vidmar je z odlično obrambo žogo zadržal v svojih rokah.

85. minuta: Skubic je 20 metrov od vrat Domžal storil prekršek nad Rošerjem. V ekipi Domžal je Rudija Požega Vancaša zamenjal Alen Ožbolt. Prosti strel je izvajal Jahić, ki je zadel živi zid, razčistil pa je Skubic.

83. minuta: Maksimović je z lepo podajo na levi strani našel Parkerja. Ta je z roba kazenskega prostora nevarno meril v zgornji levi kot domačih vrat, a je vratar Rozman žogo z roko uspešno odbil.

79. minuta: Husmani je prestregel žogo na sredini igrišča. Po tleh je podal do Parkerja, ki je s 25 metrov močno sprožil proti vratom. Vratar Rozman je žogo zadržal v svojih rokah. Zaradi ugovarjanja je rumeni karton prejel Joshua Parker.

Joshua Parker

77. minuta: V ekipi Rudarja sta Jelića in Stjepanovića zamenjala Kocić in Plesec.

74. minuta: Firer je uspešno preigraval na desni strani polovice Domžal. Poslal je predložek v kazenski prostor, kjer je Korun odbil do Jahića. Ta je poizkušal s strelom z 20 metrov, a je meril previsoko.

72. minuta: Domžalčani so krenili v hiter protinapad. Parker je z lepo podajo na desni strani našel Podlogarja, ki je po tleh močno podal v kazenski prostor. Do strela z 10 metrov je prišel Parker, ki je meril previsoko.

70. minuta: V ekipi Domžal je Žana Majerja zamenjal Nemanja Maksimović.

68. minuta: Parker je priboril kot Domžal z leve strani. Po podaji Skubica je do strela z glavo prišel Horić, a so gostje odbili v protinapad. Hiter prodor Črnčiča je s prekrškom za rumeni karton zaustavil Rudi Požeg Vancaš.

Uroš Korun

66. minuta: Tolimir je z globinsko podajo v kazenskem prostoru našel Jelića. Ta je z desne strani poizkušal s strelom s prve, a je meril mimo bližnje vratnice.

60. minuta: Rudar je prišel do prostega strela globoko na desni strani polovice Domžal. Po podaji Jahića je dvakrat streljal Firer, a žoga ni ogrozila gostujočih vrat.

57. minuta: Zaradi prekrška nad Joshuo Parkerjem je rumeni karton prejel Knezović.

53. minuta: Janža je izvajal prosti strel na levi strani polovice Rudarja. Poslal je odličen predložek v kazenski prostor, kjer je z 11 metrov z glavo neovirano streljal Horić. Vratar Rozman je žogo zanesljivo ujel.

52. minuta: Prosti strel je izvajal Jahić, ki je silovito streljal proti vratom. Vratar Vidmar je z rokami žogo odbil v prečko, od koder se je odbila nazaj v polje.

Rudi Požeg Vancaš

51. minuta: Po podaji Klinarja je Janža odbil v prvi kot v drugem polčasu. Z desne strani je podal Jahić, pred vrati pa je Vidmar z rokami žogo odbil do Rošerja. Ta je na levem robu kazenskega prostora preigral Majerja, ki je storil prekršek.

48. minuta: Tolimir je na vrhu kazenskega prostora Domžal našel Firerja, ki je z 18 metrov močno sprožil z voleja. Meril je nenatančno.

46. minuta: V ekipi Domžal je Aladina Šišića zamenjal Matej Podlogar, pri Rudarju pa je Babića zamenjal Rošer. Drugi polčas so s sredine igrišča začeli nogometaši Domžal.

45+2. minuta: Glavni sodnik Slavko Vinčić je označil konec prvega polčasa.

45+1. minuta: Četrti sodnik Dejan Vivod je pokazal minuto dodatka prvega polčasa.

Zani Husmani

42. minuta: Zaradi prekrška nad Aladinom Šišićem je rumeni karton prejel Firer.

39. minuta: Zaradi prekrška nad Rudijem Požegom Vancašem je rumeni karton prejel Klinar.

37. minuta: Rudar je prišel do kota z desne strani. Po podaji Jahića je na prvi vratnici z glavo streljal Črnčič, a je žogo slabo zadel, tako da je ta letela vzdolž golove črte, končala pa je v stranskem avtu.

31. minuta: Pri podaji proti Janži si je nekoliko gleženj poškodoval vratar Vidmar, ki pa je po zdravniški oskrbi lahko nadaljeval z igro.

24. minuta: Živec in Šišić sta zamenjala svoji mesti. Akcijo Domžal pa je zaključil Janža, ki je s 25 metrov streljal mimo desne vratnice domačih vrat.

Aladin Šišić

21. minuta: Zaradi prekrška nad Jelićem je rumeni karton prejel Zeni Husmani.

19. minuta: Požeg Vancaš in Husmani sta z dvojno podajo odlično izigrala obrambo Rudarja na polovici domačih. Makedonec v dresu Domžal je z močnim strelom s 25 metrov meril v spodnji levi kot, a se je z odlično obrambo izkazal vratar Rozman, ki je s konicami prstov žogo odbil mimo vrat.

13. minuta: Parker je odlično prodiral na polovici Rudarja. 18 metrov od vrat je poizkušal s strelom v spodnji desni kot domačih vrat, a je bil za las nenatančen.

0:1 Knezović/ag.; 13. minuta:
Domžalčani so prvič nevarno zapretili proti vratom Rudarja. Požeg Vancaš je na levi strani našel Šišića, ki je znotraj kazenskega prostora meril proti vratom domačih. Žoga je na poti zadela branilca Knezovića in se odbila v gol.

9. minuta: Klinar je na desnem robu kazenskega prostora našel Firerja, ki je uspešno preigral Horića. Napadalec Rudarja je poizkušal z natančnim strelom, a je bil vratar Vidmar znova zanesljiv.

Kapetana

8. minuta: Črnčič se je dobro znašel na levi strani polovice Domžal. Podal je v sredino do Tolimirja, ki je s 25 metrov močno sprožil proti vratom. Na golovi črti je bil zanesljiv vratar Vidmar, ki je žogo ujel.

7. minuta: Šišić je na polovici Domžal storil prekršek nad Klinarjem. Z desne strani je predložek poslal Jahić, v kazenskem prostoru pa je bil najvišji Majer, ki je žogo z glavo uspešno odbil.

4. minuta: Rudar je prišel do prvega kota na tekmi. Z leve strani je Jahić podal pred vrata, kjer je bil zanesljiv Vidmar.

3. minuta: Rudar je prišel do prostega strela z desne strani. Jahić je poslal predložek na prvo vratnico, kjer je z glavo slabo meril Firer.

1. minuta: Tekmo so s sredine igrišča začeli nogometaši Rudarja.
Rudar Velenje - Domžale

Tekst: Grega Krmavnar
Foto: Lado Vavpetič

esadmulalic logo  Tark  Joma  ELPro

 Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecVarovanje ValinaProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani Zavarovalnica Triglav, d.d.