FacebookTwitterGoogle BookmarksLinkedinYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

NKD TV: Prelomnica za mlado ekipo

Dragan Čadikovski je na sobotni tekmi v Velenju zabil svoj 50. gol v najmočnejši slovenski ligi. 33 jih je dosegel za Celje, po pet za velenjski Rudar in Luko Koper, tri za Maribor, po dva pa za ljubljansko Olimpijo in Domžale. Prav zadnja dva za dvakratne državne prvake sta bila pravi mojstrovini, ki sta ekipi Stevana Mojsilovića prinesli štiri izjemno pomembne točke.

Dragan Čadikovski

31-letni visokorasli strelec je prvič za Domžale zabil v 30. kolu proti Aluminiju, ko je s prostega strela neubranljivo čez živi zid zadel zgornji desni kot nemočnega vratarja Tomaža Murka. Na povsem enak način je štiri tekme pozneje premagal tudi vratarja velenjskega Rudarja Matjaža Rozmana. Obakrat je bil to prvi gol na tekmi, razlika med tekmama pa je le v tem, da so Kidričani v Domžalah uspeli izenačiti, Velenjčani pa so morali še tretjič v sezoni priznati premoč nekdanjim pokalnim prvakom. Izkušeni napadalec je prepričan, da bo skupaj s soigralci v zadnjih dveh kolih ujel nastop v kvalifikacijah za Evropsko ligo v naslednji sezoni.


Domžalčane zadnja preizkušnja na domačem igrišču v letošnji sezoni čaka že v sredo, 22. maja ob 17:30, ko bo v Športnem parku gostovala Gorica. Tekma bo znova dobrodelno obarvana, saj boste skozi vrata stadiona lahko vstopili že ob predložitvi dveh prehranskih izdelkov z daljšim rokom uporabe. Zbrano hrano bo Nogometni klub Domžale, tako kot po tekmi z Mariborom, predal dobrodelnemu gibanju Anina zvezdica, ki pravkar organizira svojo šesto akcijo zbiranja hrane za socialno šibke družine. Skupaj pomagamo ljudem v stiski!


Tekst: Grega Krmavnar
Foto: Lado Vavpetič
Video: Sedo Rošić

esadmulalic logo  Tark  Joma  ELPro

 Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecVarovanje ValinaProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani Zavarovalnica Triglav, d.d.