FacebookTwitterGoogle BookmarksLinkedinYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Domžale - Gorica 3:0 (foto)

PRVA LIGA TELEKOM SLOVENIJE 2014/2015, 10. KOLO
sreda, 24.09.2014 ob 19:00
Športni park Domžale, 600 gledalcev

Strelci: 1:0 Aneff 56', 2:0 Horić 58', 3:0 Parker 80'

Sodniki: Andrej Žnidaršič (Kranj), Mitja Podobnik (Veliki Gaber), Gorazd Prelog (Preddvor). Četrti sodnik: Tadej Mežnar (Maribor). Delegat: Jože Tomšič (Ljubljana).

Ekipi

DOMŽALE GORICA
41 Vidmar Nejc 12 Simčič Vasja
2 Skubic Nejc 3 Enow Salomon
6 Horić Kenan 6 Modolo Marco
7 Požeg Vancaš Rudi 7 Vetrih Amadej
20 Šišić Aladin 8 Širok Matija
23 Parker Joshua 9 Majcen Luka
26 Aneff Sasha 10 Žigon Dejan
64 Janža Erik 29 Pasqualini Lorenzo
87 Morel Benjamin 30 Henty Ezekiel Isoken
88 Korun Uroš 31 Vanin Ronaldo
90 Husmani Zeni 32 Innocenti Alessio


1 Milić Dejan 1 Štrukelj Januš
5 Zec Darko 2 Kokol Miha
8 Jelar Anže 11 Arčon Sandi
17 Podlogar Matej 20 Makinwa Stephen Ayodele
30 Simić Veljko 23 Kavčič Alen
31 Ožbolt Alen 42 Junior Denilton Venturim
92 Kous Žiga 90 Johnson Marshall Mfon

Strelci: 1:0 Aneff 56', 2:0 Horić 58', 3:0 Parker 80'
Menjave:
Domžale: Husmani - Jelar 38', Aneff - Simić 62', Šišić - Ožbolt 80'
Gorica: Žigon - Venturim 12', Majcen - Makinwa 46', Vanin - Arčon 70'
Rumena kartona: Modolo 57', Janža 90'
Rdeči kartoni: /

V ekipi Domžal zaradi okrevanja po poškodbi ni Žana Majerja, ki naj bi bil nared do sobotne tekme s Celjem in Slobodana Vuka, ki že vadi z ekipo.
90+4. minuta: Glavni sodnik Andrej Žnidaršič je označil konec tekme in Domžalčani so prišli do najvišje zmage v letošnji sezoni. Nejc Vidmar je nepremagan že 990 minut.

Pozdrav

90+1. minuta: Četrti sodnik Tadej Mežnar je označil še tri minute dodatka.

90. minuta: Zaradi prekrška na polovici Domžal je rumeni karton prejel Erik Janža.

86. minuta: Makinwa je bil pri žogi na desni strani polovice Domžal. Poslal je predložek na vrh kazenskega prostora, kjer je do strela prišel Arčon. Močan poizkus z voleja je vratar Vidmar zadržal v svojih rokah.

84. minuta: Širok je izvajal kot z desne strani. Poslal je predložek v kazenski prostor, kjer se je žoga odbila na drugo vratnico do Arčona. Ta je prišel do strela, a je bil zanesljiv vratar Vidmar.

3:0 Parker; 80. minuta:
Skubic je izvajal kot z leve strani. Po visoki podaji v kazenski prostor je do strela z glavo s 13 metrov prišel Parker. Žogo je poslal v levi kot gostujočih vrat.

Joshua Parker

80. minuta: V ekipi Domžal je Aladina Šišića zamenjal Alen Ožbolt.

77. minuta: Janža je odbil v kot z desne strani. Po podaji Široka je na drugi vratnici z glavo pred gol žogo poslal Modolo. Pred vratarjem Vidmarjem je z glavo uspešno odbil Korun.

70. minuta: Parker je priboril prosti strel na levi strani polovice Gorice. Po podaji Skubica je uspešno odbil Makinwa. Po hitrem protinapadu so gostje prišli do kota. Po podaji s kota je na prvi vratnici odbil Skubic.

70. minuta: V ekipi Gorice je Vanina zamenjal Arčon.

68. minuta: Domžalčani nadaljujejo z nevarnimi streli z razdalje. Tokrat je s 25 metrov poizkušal Morel, a je meril za las previsoko.

Kenan Horić

66. minuta: Domžalčani so dolgo časa kombinirali na polovici Gorice. Do strela z razdalje je prišel Jelar, ki je s slabih 30 metrov meril previsoko.

62. minuta: V ekipi Domžal je Sasho Aneffa zamenjal Veljko Simić.

2:0 Horić; 58. minuta:
Zaradi prekrška nad Parkerjem je rumeni karton prejel Modolo. Skubic je poslal uporaben predložek pred vrata Gorice. Tam je slabo posredoval eden od domačih branilcev in žoga se je odbila do Horića. Branilec Domžal je brez težav žogo porinil v prazno mrežo.

1:0 Aneff; 56. minuta: Domžalčani so krenili v hiter napad po desni strani. Žoga je prišla do Šišića, ki je poslal odličen predložek pred vrata. Tam je s prefinjenim udarcem z glavo žogo v spodnji desni kot nemočnega Simčiča poslal Aneff.

Sasha Aneff

53. minuta: Jelar je bil pri žogi na desni strani polovice Gorice. Podal je do Aneffa, ki je z desnega robu kazenskega prostora poizkušal z močnim strelom. Meril je nekoliko previsoko.

50. minuta: Požeg Vancaš in Šišić sta z dvojno podajo izigrala celotno obrambo Gorice na desni strani. Šišić je bil sam pred gostujočim vratarjem. Poizkušal je s strelom v dolgi kot, a je zadel vratnico, stranski sodnik Gorazd Prelog pa je tudi označil prepovedan položaj nogometaša Domžal.

50. minuta: Goričani so odločno začeli drugi polčas. Z levega robu kazenskega prostora je močno sprožil Henty, ki je meril nekoliko previsoko.

46. minuta: Med odmorom je v ekipi Gorice Majcna zamenjal Makinwa. Drugi polčas so s sredine igrišča začeli nogometaši Gorice.

Urška

45+3. minuta. Glavni sodnik Andrej Žnidaršič je označil konec prvega polčasa.

45+2. minuta: Goričani so tik pred koncem prvega polčasa še enkrat nevarneje zapretili. Tokrat je z razdalje močno sprožil Henty, vratar Vidmar pa je žogo z rokami odbil.

45+2. minuta: Goričani so prišli do novega zaključnega strela. S 25 metrov je poizkušal Innocenti, a je bil na golovi črti zanesljiv Vidmar.

45+1. minuta: Četrti sodnik Tadej Mežnar je označil dve minuti dodatka prvega polčasa.


Zeni Husmani

43. minuta: Goričani so prišli do prostega strela na levi strani polovice Domžal. Po podaji Innocentija je na vrhu kazenskega prostora uspešno z glavo odbil Parker.

38. minuta: V ekipi Domžal je poškodovanega Zenija Husmanija zamenjal Anže Jelar.

37. minuta: Vetrih je bil pri žogi na levi strani polovice Domžal. Poslal je uporaben predložek pred vrata, kjer je do neoviranega strela z glavo prišel Henty. Dobro postavljeni vratar Vidmar je žogo ujel.

31. minuta: Aneff je bil pri žogi na polovici Gorice. Na kratko je podal do Požega Vancaša, ki je na desni strani našel Šišića. Ta je s 25 metrov poizkušal s strelom z levico, a je meril mimo desne vratnice.

29. minuta: Parker je priboril prosti strel na levi strani polovice Gorice. Po podaji Skubica je bil pred vrati nekoliko prenizek Horić in žoga je končala v rokah vratarja Simčiča.

Nejc Skubic

24. minuta: Po kotu Gorice z leve strani je do strela z glavo prišel Modolo, ki je meril previsoko.

23. minuta: Vanin je z globinsko podajo v kazenskem prostoru našel Innocentija, ki je z 12 metrov močno sprožil. Z odlično obrambo se je izkazal vratar Vidmar.

19. minuta: Gorica je prišla do prostega strela na desni strani polovice Domžal. Po podaji Široka je bil v kazenskem prostoru najvišji Vidmar, nad katerim je prekršek storil Enow.

17. minuta: Domžalčani so izpeljali hitro akcijo na levi strani polovice Gorice. Parker je podal do Aneffa, ki je odigral odlično dvojno podajo s Požegom Vancašem. Urugvajec je z dobrih 20 metrov streljal z voleja, a je meril za las mimo leve vratnice.

12. minuta: V ekipi Gorice je poškodovanega Žigona zamenjal Venturim. Janža je izvajal kot z desne strani. Po tleh je podal do Morela, ki je s 25 metrov streljal s prve. Meril je nekoliko previsoko.

Kenan Horić

12. minuta: Domžalčani so dolgo časa kombinirali na polovici Gorice. Morel je podal do Požega Vancaša, ki je z 20 metrov močno meril pod prečko. Vratar Simčič je s konicami prstov žogo odbil čez prečko v kot.

9. minuta: Po podaji Janže s kota je do strela na drugi vratnici prišel Šišić, a so gostje uspeli blokirati.

8. minuta: Gorica je prišla do prvega kota na tekmi. Z leve strani je podal Innocenti, a je na prvi vratnici uspešno odbil Parker. Domžalčani so krenili v hiter protinapad. Požeg Vancaš je na desni strani našel Skubica, ki je poslal uporaben predložek pred vrata, a so uspešno v kot odbili gostujoči branilci.

5. minuta: Začetek tekme pripada Domžalčanom, toda zaenkrat še brez zaključnih strelov na obeh straneh.

1. minuta: Tekmo so s sredine igrišča začeli nogometaši Domžal.
Domžale - Gorica

esadmulalic logo  Tark  Joma  ELPro

 Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecVarovanje ValinaProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani Zavarovalnica Triglav, d.d.