FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

VIDEO: Mlajši dečki še naprej brez poraza, do nove zmage tudi kadeti

Ta vikend so bile znova na delu mlajše selekcije Nogometnega kluba Domžale, katerih ligaške obveznosti so v polnem teku. Mladinci in kadeti so gostovali v Kranju, starejši dečki v Krvavem potoku, svoje tekme pa so odigrale tudi selekcije mlajših dečkov. Z najvišjo zmago se lahko pohvali selekcija U13, ki je proti Dobu dosegla kar štirinajst zadetkov, novo zmago, s katero so ohranili prvo mesto na lestvici, pa so dosegli tudi kadeti. Mladinci in starejši dečki so doživeli poraz, s tekmecem pa sta remizirali selekciji U12 in U12B.

U19:
Triglav - Domžale 5:3 (Kryeziu 19', Rogelj 27', Mevmedovski 29', Eržen 50', Rogelj 86'; Tubić 2', Gnezda Čerin 7', Stare 73)
Domžale: Stojković, Femec, Radovanović, Božič, Gutić, Svetlin, Zupančič, Gnezda Čerin, Tubić, Stare, Čož. Igrali so še: Cimirotić, Karadžić, Iskra.
Zapisnik >>>
Lestvica >>>

U17:
Triglav - Domžale 0:2 (Pantelić 56', Panič 65')
Domžale: Mihelak, Stupar, Valenčak, Dajčman, Makovec, Markuš, Pantelić, Nikolovski, Žinić, Repas, Čeh. Igrali so še: Sojer, Medle, Panić, Kancilija, Maučec.
Zapisnik >>>
Lestvica >>>

U15:
Jadran Železničar - Domžale 1:0 (Mahne Vatovec 22')
Domžale: Urbanija, Resnik, Makovec, Žiberna, Milinovič, Kostanjšek, Pogačar, Strajnar, Panić, Lun, Kmetič. Igrali so še: Žavbi, Kobilica, Miladinović.
Zapisnik >>>
Lestvica >>>

U13:
Roltek Dob - Domžale A 0:14
Zapisnik >>>
Lestvica >>>

U12:
Ihan Domžale - Dolomiti Ilirija 1:1
Zapisnik >>>
Lestvica >>>

U12B:
Domžale B - Extrem 0:0
Zapisnik >>>
Lestvica >>>

 

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 CRGP logo Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije Pevecvalinanov ProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslani bmc ound   chio logo jpg RGB