Kadeti izgubili proti nemškemu Bayernu (FOTO)

Kadetsko moštvo Domžal je včeraj odigralo prijateljsko srečanje z vrstniki iz bavarskega velikana Bayerna. V novem trening centru v Münchnu, kjer domujejo mlajše selekcije tega najuspešnejšega nemškega moštva, so do zmage prišli gostitelji, ki so po odličnem začetku mlade Domžalčane premagali z rezultatom 6:0. Kljub vsemu so varovanci Dejana Dončića prikazali zelo borbeno predstavo in se predvsem v drugem polčasu dobro kosali z nogometaši Bayerna. 

Prijateljska tekma:
Bayern - Domžale 6:0
Domžale: Baš, Stupar, Valenčak, Dajčman, Makovec, Cimirotić, Svetlin, Repas, Čeh, Ciglar, Žinič. Igrali so še: Maučec, Peterka, Sojer, Markuš, Medle, Panić, Kepic.

Dejan Dončić, trener kadetov NK Domžale: "Prvi polčas smo odigrali zelo slabo, brez energije in želje po uspehu. Prisoten je bil prevelik strah in preveliko spoštovanje nasprotnika. Prvi zadetek smo tako prejeli že v 1. minuti tekme, podobno pa smo igrali skozi celoten prvi del. V nadaljevanju smo začeli bolje, imeli nekaj dobrih priložnosti in bili enakovreden nasprotnik. Lahko rečem, da sem zadovoljen z drugim polčasom, vseeno pa je bila to izredno lepa in koristna izkušnja za nogometaše in strokovno vodstvo."

Besedilo: Alen Obrez
Foto: Lado Vavpetič

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

PecarstvoBosty Logotip CRGP logoSZ logotip Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslanibmc ound   chio logo jpg RGB SiPRO