FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Mladinci in kadeti začenjajo s spomladanskim delom sezone

Ta vikend bodo s spomladanskim delom sezone začeli tudi mladinci in kadeti, ki jih čaka domače srečanje z Interblockom. Obe zasedbi bosta tekmece iz Ljubljane gostili na pomožnem igrišču z umetno travo v Domžalah, kjer bosta želeli priti do dobrega uvoda v drugi del sezone.

nkd 18

Dve najstarejši starostni selekciji v Mladinskem nogometnem centru sta s pripravami začeli že 10. januarja, večino časa pa sta trenirali v Domžalah. Za štiri dni so se mladinci in kadeti podali tudi na priprave v Umag, kjer so imeli mladi domžalski nogometaši odlične pogoje za delo in krepitev medsebojnega ekipnega vzdušja. 

Fantje so odlično trenirali, tako da se v spomladanski del podajamo zelo dobro pripravljeni. Za nami je obdobje napornih treningov in prijateljskih tekem, kar nam bo v nadaljevanju sezone koristilo. Moštvo je v primerjavi z začetkom sezone močno napredovalo, kar je naš primarni cilj. Vsekakor pa si želimo biti tudi rezultatsko uspešni, zato bo na vsaki tekmi cilj zmaga. Veseli me, da je nekaj fantov že uspešno treniralo in igralo tudi s članskim moštvom, saj je to zagotovo ključni del klubske strategije. Vsi v Mladinskem nogometnem centru se bomo še naprej trudili, da bi tudi v prihodnje to uspevalo čim večjemu številu nogometašev,“ je pred prvim ligaškim srečanjem v drugem delu sezone dejal trener mladinske zasedbe Darko Birjukov.

Nadaljevanja sezone se veseli tudi kadetski trener Dejan Dončić, ki pred nadaljevanjem sezone pričakuje trd boj za naslov slovenskega državnega prvaka: “S pripravljalnim obdobjem sem zadovoljen. Vse, kar načrtovali, smo tudi realizirali. Imeli smo dobre in močne prijateljske tekme, na katerih smo videli dobili veliko povratnih informacij, prav tako smo vseskozi zelo dobro tudi trenirali. Pripravljalnih šest tednov smo odlično izkoristili, tako da se v nadaljevanje sezone, ki prinaša trd boj za prvo mesto, zelo dobro izkoristili.“

Tekma kadetov se bo v soboto začela ob 12. uri, mladinci pa bodo na igrišče stopili ob 14. uri. Vabljeni k ogledu in navijanju za naše mlade nogometaše.

Besedilo: Alen Obrez
Foto: Lado Vavpetič

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani tus logobmcound  chio logo jpg RGB