FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Selekcija U14 nastopila na turnirju v Italiji

Selekcija U14 je v minulih dneh sodelovala na mednarodnem turnirju v italijanskem Riminiju. Tekmovanje je potekalo v treh skupinah, skupno pa se je predstavilo dvanajst ekip.

V skupini z domžalsko zasedbo, ki nastopa pod vodstvom trenerja Mileta Stankovića, so bile še tri ekipe – Rostov (Rusija), Imolese (Italija) in Rimini United (Italija). Naši fantje so skozi celoten turnir prikazali zelo dopadljiv nogomet in na koncu osvojili odlično peto mesto – z malce sreče pa bi bila lahko uvrstitev tudi višja. Mladi Domžalčani so najprej visoko ugnali Rimini United (14:0), nato izgubili proti Rostovu (0:3), na zadnji tekmi pa s prejetim zadetkom v zadnji sekundi remizirali z Imolesejem (2:2). S štirimi točkami so se nato uvrstili v boj za peto mesto, kjer so s 3:1 ugnali gostitelje.

“Navdušen sem z našo igro, ki je bila vseskozi agresivna, hitra in tekoča. Dosegli smo največ zadetkov na turnirju, na koncu pa nam je zmanjkal kanček sreče, ki je v športu vselej dobrodošel. Pomembno je, da so fantje uživali in da se domov vsi vračamo zdravi, zadovoljni in z novimi neprecenljivimi izkušnjami,“ je po turnirju dejal trener Mile Stanković.

Besedilo: Alen Obrez

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani tus logobmcound  chio logo jpg RGB