FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

U11: Sedem točk proti Kolpi

V 14. krogu 1. lige MNZ Ljubljana je selekcija Nogometnega kluba Domžale do 11 let gostila moštvo Kolpe in osvojila 7 točk. Še na polovici prvih dveh tekem se je nasmihala celo osvojitev celotnega izkupička, kajti fantje so začeli zelo samozavestno in odločno.

U11

Prva ekipa je z goloma Stareta in Muharemovića hitro povedla z 2:0, imela pa je še nekaj priložnosti, a nato nerazumljivo popustila in omogočila nasprotniku popoln preobrat. Fantje so imeli še pol minute pred koncem v rokah vsaj neodločen izid, a so po veliki napaki prejeli tretji zadetek in potem posledično še četrtega. V opravičilo velja izpostaviti dejstvo, da so fantje igrali brez zamenjave, kar se je proti leto dni starejšim nasprotnikom izkazalo za odločilno.

Druga ekipa je povsem nadzirala dogodke na igrišču, si pripravila ogromno priložnosti, nekajkrat pa zgrešila tudi nemogoče. Nasprotnik je neučinkovitost kaznoval in iz enega protinapada prešel v vodstvo. Fantje so v želji po preobratu v tekmo vložili maksimalen napor, a jim je z golom Vnučca uspelo izid le izenačiti.

V drugih dveh tekmah so fantje pokazali pravi karakter in premagali nasprotnika.
Prva ekipa je rutinirano in brez večjih težav zmagala s 3:0. Zadeli so Gutić, Stare in Muharemović. Zmaga bi bila lahko na koncu še višja, saj so Domžalčani zopet zgrešili veliko priložnosti, nasprotnik pa si ni pripravil niti ene omembe vredne.

Druga ekipa bila odločena, da nadoknadi zamujeno s prve tekme, zato je v tekmo proti leto starejšim fantom iz Kolpe krenila pogumno.  Z golom Mavriča so povedli z 1:0 in do konca tekme s srčno in požrtvovalno igro povsem onemogočili nasprotnike ter zasluženo slavili. Še enkrat vse čestitke za prikazano.

U11

REZULTATI:
Ihan Domžale1 - Kolpa1 2:4 (strelca za Ihan Domžale Marsel Stare, Beno Muharemović)
Ihan Domžale2 - Kolpa2 1:1 (strelec za Ihan Domžale Andraž Vnučec)
Ihan Domžale1 - Kolpa2 3:0 (strelci za Ihan Domžale Din Gutić, Marsel Stare in Beno Muharemović)
Ihan Domžale2 - Kolpa1 1:0 (strelec za Ihan Domžale Matevž Mavrič)
 
POSTAVI:
Ihan Domžale1: Stojković, Prostran, Letnar, Toni, Gutić, Stare, Muharemović, Jarc
Ihan Domžale2: Stankovič, Vnučec, Latinčić, Mavrič, Sešek, Zupančič, Cerar, Zenković

Tekst: Grega Krmavnar
Foto: Sandi Letnar in Lado Vavpetič

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

 PecarstvoBosty LogoCRGP logoSZ logotip Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslanibmc ound   chio logo jpg RGB SiPRO