FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Selekcija U13 formo pilila na pripravah v Umagu

Prejšnji teden se je na pripravah v Umagu mudila tudi selekcija U13. Mladi domžalski nogometaši so v hrvaški Istri treningom dodali še tri prijateljske tekme, na katerih so preverjali pripravljenost pred začetkom spomladanskega dela.

U13NKD

“Priprave so prišle kot nagrada za pridno in marljivo delo fantov na treningih skozi celotno sezono, hkrati pa je bila to priložnost za poglobitev in učvrstitev medsebojnih odnosov znotraj ekipe. To je za uspešno nastopanje zelo pomembno, tako da smo veseli, da smo se znova lahko odpravili v Umagu, kjer smo odigrali tudi tri prijateljske tekme. Zabeležili smo dve zmagi (proti Aluminiju in ekipi 011 Beograd) in poraz, ki so nam ga zadali leto dni starejši nogometaši iz Šenčurja. Fantje so bili zelo motivirani in so vse aktivnosti opravili po svojih najboljših močeh. Dobili so izkušnje z ritmom obremenitev, ki jih čakajo v prihodnosti, ko se bodo postopoma približevali članskemu nogometu,“ zadovoljstva nad opravljenim v Umagu ni skrival trener Rok Švajger, ki je svoje varovance iskreno pohvalil za odnos in delo. 

Nogometaši te selekcije bodo sicer priprave na spomladanski del nadaljevali z udeležbo na dveh turnirjih – v avstrijskem Beljaku in hrvaškem Umagu, kjer je njihov cilj predvsem nadgradnja opravljenega v minulih tednih. S sezono bodo domžalski mladci začeli prihodnji vikend.

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 CRGP logo Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije Pevecvalinanov ProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani tus logobmc ound   chio logo jpg RGB