FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Mladinci in kadeti na predavanju Zavoda Vozim

Ob nekoliko daljšem reprezentančnem premoru, ki ga imajo tudi mladinci in kadeti Mladinskega nogometnega centra, so pri slednjem organizirali predavanja Zavoda Vozim, kjer so mladi Domžalčani iz prve roke izvedeli o hudih posledicah, ki jih ima lahko vožnja pod vplivom alkohola. 

Capture123

“Pri nogometni akademiji Domžale vedno stremimo k temu, da bi igralce, še posebej mladince in kadete, čim bolj izobrazili. To se trudimo narediti ne le v nogometu, pač pa tudi na področjih izven igrišča,” pojasnjuje Luka Livojević, ki opravlja funkcijo tehničnega vodje v Akademiji NK Domžale. 

Tokrat so mladinci in kadeti Mladinskega nogometnega centra prisluhnili predavanju o vožnji pod vplivom alkohola. “Obiskala sta nas dva nekdanja športnika, ki sta fantom iz lastnih izkušenj predstavila posledice vožnje pod vplivom alkohola. Zaradi nepremišljenih dejanj v preteklosti sta tokratna gosta pristala na vozičku. Fanta sta povedala o svojih lastnih izkušnjah in upam, da bodo naši igralci od tega odnesli čim več,” je še dejal Livojević.  

V Mladinskem nogometnem centru sicer načrtujejo še nekaj tovrstnih predavanj, saj verjamejo, da se prehod v dobrega igralca ne zgodi le na igrišču, temveč tudi ob njem: “Tovrstna predavanja z najrazličnejšimi vsebinami se trudimo organizirati čimpogosteje. Trenutno načrtujemo podobno delavnico z gasilci, kjer bo rumenemu podmladku podrobneje predstavljeno ravnanje v primeru požara.” 

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 CRGP logo Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije Pevecvalinanov ProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani tus logobmc ound   chio logo jpg RGB