FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Selekcija U12 navdušila na turnirju Zmajevo gnezdo

Te dni se je v Ljubljani odvijal turnir Zmajevo gnezdo, kjer so zaigrali tudi nogometaši kategorije U12 našega Mladinskega nogometnega centra. Mladi Domžalčani so se odlično odrezali, saj so med težko konkurenco osvojili odlično drugo mesto. 

20190323 201713

Domžalčani so se namreč ustavili šele v finalu turnirja, v katerem so po loteriji izvajanja kazenskih strelov klonili šele proti vrstnikom zagrebškega Dinama (8:9). Po rednem delu je bil rezultat 1:1, temu je sledil podaljšek, na koncu pa še izvajanje kazenskih strelov, v katerem so bili srečnejši hrvaški nogometaši. 

Na poti do finala so se sicer rumeni pomerili še proti graškemu Sturmu (2:1), velenjskemu Rudarju (2:0) in ljubljanski Olimpiji (1:0). V polfinalu so se nato pomerili še z Vojvodino iz Novega Sada, od katere so bili Domžalčani boljši z 2:0. Odlično končno drugo mesto je izjemna popotnica za prihajajoči turnir Umag Trophy, ki Domžalčane čaka prihajajoči konec tedna.

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani tus logobmcound  chio logo jpg RGB