FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Slovenijo U16 bo zastopal Jošt Zajc

Reprezentanca Slovenije do 16 let bo v naslednjih dneh sodelovala na mednarodnem turnirju "17. Torneo Delle Nazioni". Selektor Aleksandar Radosavljević je med izbrance uvrstil tudi Domžalčana Jošta Zajca!

SlovenijaU16JostZajc

Mladi Slovenci so se v Ajdovščini zbrali v soboto, 19. junija, na Primorskem pa bodo bivali vse do zaključka turnirja, ki bo potekal tudi na italijanskih tleh. Uvodna preizkušnja z vrstniki Albanije bo namreč odigrana v Gradišču ob Soči, v približno 15 kilometrov oddaljenem mestecu od meje med Slovenijo in Italijo. Petkova tekma bo nato na sporedu v Ajdovščini, nedeljski spopad pa znova v Italiji.

Na letošnji izvedbi turnirja bodo sodelovale reprezentance Slovenije, Albanije, Severne Makedonije in Rusije. Naj dodamo, da je med igralci na čakanju Jon Švigelj.

Spored tekem:

Sreda, 23.6., Slovenija : Albanija, Gradisca d`Isonzo (ITA), 18:00

Petek, 25.6., Slovenija : S. Makedonija/Rusija, Ajdovščina, 18:00

Nedelja, 27.6., Slovenija : S. Makedonija/Rusija, Gradisca d`Isonzo (ITA), TBD

Besedilo: Nejc Berce

Foto: Sportida

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

 PecarstvoBosty LogoCRGP logoSZ logotip Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslanibmc ound   chio logo jpg RGB SiPRO