FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Slovenija premagala Srbijo, tekmi s Koprom prestavljeni

V preteklih dneh so številni mladi Domžalčani oblekli dres dveh mladih reprezentanc, ki sta se pomerili z vrstniki Hrvaške in Srbije. Klubska obračuna kadetov in mladincev s Koprom, ki bi morala biti odigrana jutri, sta bila v zadnjem trenutku prestavljena. Nov termin bo znan naknadno.

nzsu18

Slovenija U17

Barve slovenske reprezentance do 17 let je v zadnjih dneh zastopal samo Jošt Zajc. Napadalec Luka Mlakar je bil zaradi bolezni namreč odsoten. Zajc je pod vodstvom selektorja Aleksandarja Radosavljevića nastopil na obeh prijateljskih tekmah s Hrvaško, ki sta se končali z rezultatoma 3:1 in 2:0 v prid južnih sosedov. Zajc je v obeh primerih na igrišču preživel 40 minut, na četrtkovem dvoboju v Samoboru pa je ob vstopu s klopi za rezerviste prevzel kapetanski trak.

Slovenija U18

Slovenijo U18 je v NNC Brdo na dveh prijateljskih dvobojih s Srbijo zastopalo šest Domžalčanov! Lovro Štubljar je med vratnicama stal v torek, Mitja Ilenič, Nejc Klašnja, Lan Lekše, Jernej Belinc in Jakob Snedic pa so do priložnosti za igro prišli tudi na četrtkovi tekmi. Prvi dvoboj je v torek pripadel Srbom (3:1), drugega so včeraj z 1:0 dobili Slovenci.

Naj dodamo, da sta ligaška obračuna kadetov in mladincev zaradi težav s poškodbami in okužbami s Covid-19 v taboru Kopra prestavljeni. Naslednji spopad mladih Domžalčanov bo tako sredin obračun mladinske lige prvakov. Varovanci Darka Birjukova bodo v Domžalah gostili Empoli! Srečanje, ki si ga boste lahko ogledali z brezplačno vstopnico, se bo začelo ob 19h.

Besedilo: Nejc Berce

Foto: m24 / NZS

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 CRGP logo Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije Pevecvalinanov ProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslani bmc ound   chio logo jpg RGB