Proti Kopru brez težav, Ilirija je bila boljši nasprotnik

Nov teden je postregel z novima izzivoma. Selekciji U17 in U19 sta se na domačih tleh pomerili s Koprčani in Ljubljančani, selekcija U15 je zaradi koronavirusa ostala brez tekme.

PregledMNCKoperIlirija

Starejši dečki

Domžale bi morale v soboto gostovati v Novem mestu, a je bila tekma zaradi številnih okužb s Covid-19 v domači zasedbi odpovedana. Nov termin obračuna še ni znan, bodo pa starejši dečki znova aktivni v soboto. Ob 11h se bo na umetni travi v Športnem parku Domžale začela tekma 12. kroga z ND Bilje.

Kadeti

Kadeti so sredino tekmo dobili s kar 6-1, v nedeljo pa je bila Ilirija boljša z 0:2. Zaostalo tekmo 8. kroga so rumeni bojevniki odprli z zadetkom v uvodni minuti, še pred odhodom na odmor pa je bil po zaslugi Luke Topaloviča (1., 16.) in Luke Mlakarja (10., 30.) rezultat 4-0. V nadaljevanju smo videli še tri zadetke. Uspešni so bili Leo Jusić (66.), Tilen Rajter Krebs (80.) in Rene Hrvatin (74.), ki je dosegel častni zadetek za goste.

Nedeljska tekma proti najbližjemu skupnemu zasledovalcu se ni izšla po načrtih Domžal. V prvem delu golov ni bilo, nato pa sta se v 46. in 57. minuti med strelce vpisala Patrik Katič ter Mark Šerbec. Po 12 odigranih tekmah imajo mladinci 23 točk, na drugem mestu je Ilirija s 27, 29 jih ima Brinje.

Naslednja tekma: Aluminij - Domžale, Spodnja Hajdina, sobota, 13. nov, ob 11:00.

Mladinci

Koper je padel z 2:1! Že v uvodnih minutah je za prednost poskrbel Jakob Snedic, prednost pa je z avtogolom podvojil Filippo Gustini. Tay Husanović je v 59. minuti znižal zaostanek, vendar Domžalčani so zadržali vse nalete in osvojili tri pomembne točke.

Po kadetih so z Ilirijo klonili še mladinci. Številne odsotnosti zaradi poškodb (Žiga Žiberna, Nejc Klašnja, Mitja Ilenič, Lovro Štubljar) in kazni (Nikola Jovićević, Emir Saitoski) so pustile preglobok pečat v zasedbi rumene družine in gostje so dosegli kar šest golov. Začelo se je z avtogolom Marka Strajnarja, Luka Turudija je nato izenačil v 14. minuti, toda Črt Rotar (21.) in Žan Bracovič (25., 28.) sta hitro spremenila izid. Pod peti in šesti gol sta se podpisala Jure Novak (46.) in Črt Rotar (73.), ki je zadel že v prvem polčasu. Tri tekme pred zaključkom prvega dela prvenstva imajo Domžalčani na skupni lestvici 46 točk. Vodilna Ilirija jih ima 50, tretjeuvrščeni NK Brinje Grosuplje pa 44.

Naslednja tekma: Aluminij - Domžale, Spodnja Hajdina, sobota, 13. nov, ob 13:00.

Besedilo: Nejc Berce

Foto: Lado Vavpetič

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

PecarstvoBosty Logotip CRGP logoSZ logotip Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslanibmc ound   chio logo jpg RGB SiPRO