Selekcija U15 je dosegla kar osem golov

Ker sta bili kadetski in mladinski tekmi zaradi koronavirusa prestavljeni, so se tokrat za točke borili zgolj starejši dečki. Nalogo so opravili nadvse uspešno, saj so tekmecu zabili kar osem zadetkov.

MNCDomzalePregled

Starejši dečki

Selekcija U15 je na zadnji domači tekmi v letošnjem koledarskem letu gostila vrstnike ND Bilje, po zaslugi napadalne igre pa so Domžalčani slavili povsem brez težav. Izid polčasa je bil 3:0, v nadaljevanju je padlo še pet golov. Največ smo jih videli med 54. In 60. minuto - kar štiri. Gostje so častni zadetek prispevali v 66. minuti.

12. krog, Liga U15 zahod: NK Domžale 8-1 ND Bilje

Strelci: Tristan Cizej Miskić 6., Kristijan Ćosić 11., 50., David Stojanoski 31., Denis Mazreku 54., 59., Job Brecelj 55., Svit Hočevar 60.; Maj Blažič 66.

Kadeti in mladinci

V soboto, 20. novembra ob 11h, sledi gostovanje v Novem mestu, nato pa bo nastopil zimski premor. Prvenstvo se bo za starejše dečke nadaljevalo šele 19. marca 2022.

Kadeti in mladinci pred dnevi niso odpotovali na gostovanje k Aluminiju zaradi vnovičnih težav s koronavirusom, bodo pa mladi Domžalčani znova na delu v nedeljo. Ob 11h in 13h se bosta začeli gostujoči tekmi 14. kroga proti NŠ Mura. Pred odhodom na premor bo 27. novembra v Domžalah odigrana še tekma s Triglavom.

Besedilo: Nejc Berce

Foto: Lado Vavpetič

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

PecarstvoBosty Logotip CRGP logoSZ logotip Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslanibmc ound   chio logo jpg RGB SiPRO