V soboto v Umag

Priprave na drugi del sezone bodo v Umagu nadaljevali tudi kadeti in mladinci. Prvi pripravljalni tekmi bosta moštvi odigrali v soboto, generalka bo na sporedu v ponedeljek proti Muri.

MladinciKadetiUmag

''Po natanko enem mesecu vadbe v domačem okolju se bivanja v Umagu zelo veselimo. Člansko moštvo je v januarju imelo izjemne pogoje za delo, prepričan sem, da bo tako tudi v našem primeru. S soigralci se bomo obenem malce več družili tudi izven zelenic. To je vselej zelo dobrodošlo, koristilo pa nam bo seveda tudi igranje novih tekem. Doslej jih je že bilo kar nekaj in to proti kvalitetnim nasprotnikom,'' je povedal razpoloženi napadalec kadetov Luka Mlakar.

Sobotni tekmec zaradi težav NK Istra s koronavirusom še ni dokončno potrjen, bodo pa Domžalčani v ponedeljek generalki opravili z Muro, ki bo prav tako pripotovala v Umag. Prvenstvo se bo nato za obe mlajši selekciji rumene družine nadaljevalo 26. februarja z gostujočo tekmo proti Olimpiji.

Med letošnjimi zimskimi novinci najdemo štiri imena. Mladince je okrepil Edvin Krupić (Radomlje), nova kadeta sta postala Nik Guberac (Olimpija) in Robert Rašić (Krka), pri selekciji U15 pa bo odslej rumeni dres nosil tudi Luka Vodušek (Maribor).

Rezultati pripravljalnih tekem:

U17

Domžale 5-2 Rudeš (Mlakar 4x, Topalović)

Varaždin 1-0 Domžale

Domžale 1-1 Hajduk (Topalović)

Domžale 5-1 Lokomotiva Zagreb (Mlakar 3x, Javorič, Topalović)

Domžale 4-2 Brinje Grosuplje (Bukovec 2x, Mlakar, Djuranović)

U19

Domžale 3-0 Rudeš (Jovićević, Lekše, Ficko)

Varaždin 1-2 Domžale (Černe, Tatarević)

Domžale 1-1 (3-2 po 11m) Hajduk (Saitoski; Strajnar, Ficko, Lekše)

Domžale 2-3 Lokomotiva Zagreb (Černe, Tatarević)

Domžale 3-0 Brinje Grosuplje (Turudija, Snedic, Krupić)

Besedilo: Nejc Berce

Foto: Lado Vavpetič

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

PecarstvoBosty Logotip CRGP logoSZ logotip Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslanibmc ound   chio logo jpg RGB SiPRO