Priprave v Umagu služile svojemu namenu

Selekciji U17 in U19 sta se vrnili iz Umaga. Krajše priprave so mladi Domžalčani začinili z dvema tekmama in številnimi aktivnostmi izven zelenic, ki so popestrila dogajanje ter obenem poskrbela za dvig moštvenega duha.

UmagMNC

''Po zgledu iz preteklih let, smo se tudi letos odpravili v Umag, kjer smo preživeli štiri dni. V tem času smo odigrali dve tekmi. Najprej smo visoko slavili proti domači članski ekipi, nato pa izgubili z Muro s 3:2 (Lan Lekše, Anes Jakupović). Ni nas bilo veliko, a dosegli smo svoj namen. Na igrišču smo videli želeno, izven njega okrepili moštveni duh, kar tudi veliko pomeni. V petek (17.30) nas čaka še tekma s člani ND Slovan, najverjetneje kot generalka pred začetkom prvenstva, zato upam, da bomo potem od ponedeljka naprej bili v večjem številu ter se tako ustrezno pripravili za ligaško tekmo z Olimpijo,'' je dogajanje ocenil glavni trener mladinske zasedbe Darko Birjukov.

Dve tekmi so v Umagu odigrali tudi kadeti. Sprva so s 3-4 klonili proti Lokomotivi Zagreb, nato pa so bili s 3-1 boljši od Mure. Na prvem obračunu so gol dosegli Luka Mlakar, Luka Topalović in Robert Rašić, na drugem pa Tilen Rajter Krebs in ponovno - Mlakar ter Topalović. Teden se bo nadaljeval s treningi v domačem okolju, na sobotni generalki pa bo nasprotnik avstrijski Red Bull Salzburg. Tekma v Domžalah se bo začela ob 13.30.

Ob treningih in tekmah so se rumeni v hotelu Garden Sol posvetili tradicionalnim karaokam, kjer so blesteli predvsem številni novinci, ob vsakodnevnem druženju seveda ni šlo tudi brez skoka v mrzlo morje.

Besedilo: Nejc Berce

Foto: Lado Vavpetič

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

PecarstvoBosty Logotip CRGP logoSZ logotip Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslanibmc ound   chio logo jpg RGB SiPRO