FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Dve reprezentanci, deset vpoklicev

Dve reprezentanci, deset vpoklicev. Izbrani vrsti Slovenije do 15 in 16 let bosta v naslednjem tednu odigrali prijateljski tekmi. Rumeno obarvani reprezentanci čakata tekmi s Poljaki in Bosanci. 

SloU15U16

Slovenija U15

Selektor Muamer Vugdalić je na seznam uvrstil pet imen. Domžale bodo v dresu državne reprezentance zastopali Aljaž Strajnar, Nejc Štifter, Robert Rašić, David Stojanoski in Luka Vodušek. Omenjeni fantje bodo 5. in 7. aprila v NNC Brdo gostili reprezentanco Poljske.

Slovenija U16

Na pet rumenih bojevnikov bo računal tudi Mišo Brečko. Vratarja Žan Trivunčević in Tilen Gašper Štiftar ter Lovro Golič, Luka Topalović in Luka Mlakar bodo 5. in 7. aprila gostovali v Bosni. Z vrstniki tamkajšnje Bosne in Hercegovine se bodo Slovenci najprej pomerili v Bihaću, nato pa še v Veliki Kladuši.

Besedilo: Nejc Berce

Foto: NZS/m24

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

 PecarstvoBosty LogoCRGP logoSZ logotip Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslanibmc ound   chio logo jpg RGB SiPRO