Djuranović začel z zmago

Za začetek zmaga in poraz! Selekciji U17 in U19 sta v soboto gostili Celjane. Prva tekma je pripadla gostom, druga pa domačim.

DSC 36311

Ekipa kadetov je prvo ligaško tekmo v 2023 sklenila s porazom. Prvi polčas je minil brez zadetkov, nato pa so gostje hitro dvakrat zadeli po dveh prekinitvah in odločili zmagovalca. Krilni napadalec Denis Hamulić je dejal: “Prvi del tekme smo bili zelo agresivni in dobro delovali. Lahko bi malce bolje izkoristili ustvarjene priložnosti, potem pa slab začetek drugega dela. Prejeli smo dva gola iz prekinitev. Težko se je bilo vrniti. V prihodnje bo potrebno delati na temu, da ne bomo ponovili napak. Sezono namreč želimo zaključiti čim boljše.”

Mladinci so pod vodstvom Dejana Djuranovića dvoboj s Celjani dobili v 85. minuti! Izenačeno srečanje, ki je imelo napet zaključek, je odločil Lan Lekše. Domžalčani so se z zmago približali na dve točki zaostanka do sedmouvrščenega NK Celje. Mož odločitve je povedal: “Dobro smo krenili v tekmo, a gostje so hitro odgovorili in si pripravili nekaj nevarnejših priložnosti. V nadaljevanju smo stopili višje, pritisnili na obrambo tekmeca. To nas je tik pred koncem nagradilo z golom in veselimo se minimalne zmage!”

Mladi Domžalčani bodo v soboto, 4. marca, gostovali v Novi Gorici.

Besedilo: Nejc Berce

Foto: Lado Vavpetič

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

PecarstvoBosty Logotip CRGP logoSZ logotip Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslanibmc ound   chio logo jpg RGB SiPRO